HOLLYWOOD

Patrik Dempsi: Zavirite u porodični raj najpoznatijeg doktora sa malih ekrana

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Vreme je za novu torbu

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Venčanje, pa tri koncerta: Ceca otkrila sa kim su joj se dešavale najbolje stvari!

Hot news
24.04.2013 | 18:20h

Zorica Marković piše himnu za Farmu! Ekremu dokur*ilo sve!

ekrem
Tekst: Ivan Vuković, Life Content
Foto: Pink

Tarot je gledao Ekremu u šolju. Ekrem ga je upitao da li je Igbala besna na njega jer je bio pijan protekle večeri. Milan mu je odgovorio da jeste malo, ali da ona zna da je to zbog zabave. Vesna i Zorica su u dnevnom boravku ogovarale Gocu Božinovsku. Zorica je priznala da je Gocu obožavala do trenutka kada je kročila na Farmu. Od tada je ne može prepoznati. Dodala je i da joj je mirna savest, pa da shodno tome, svako radi za sebe kako misli da je najbolje. Vesna se složila sa Zoricom.
Memo je priznao Radojki da je „gotivi“ više nego Duleta, jer mu je Dule konkurencija. Goca Božinovska je ljuta jer oni koji su rekli da će oprati sudove, to nisu učinili.
Ćemo je zafrkavao Sha kako mu se sviđa Marija. On je video da se Sha svim snagama trudi da se ne obazire na Mariju, međutim, Ćemo je ipak uspeo da primeti da je Sha gleda drugačije i da se čudno ponaša kada je ona u blizini. Sha se branio rečima da između njih nema ničega.
EMISIJA.Still115
Ekrem je preporučio Ćemu da ništa ne radi mesec dana jer je nov na imanju. Pored toga mu je rekao da, ukoliko ga ipak budu primoravali da radi, on to ne učini, jer mu je Ekrem tako rekao. Ekrem ga je uverio da će svako ko ga bude primoravao da radi snositi posledice. Ćemo ga je saslušao i rekao mu da ne želi ništa da radi dokle god bude bio na Farmi.
Ćemo se raspravljao sa Danijelom oko izbacivanja vode. Rekao je da njemu ne pada napamet da izbacuje za nekim, te da će on samo za sobom izbaciti vodu iz bureta pošto se okupa. Danijel mu je rekao da svi moraju da rade, i čiste za sobom i da neće biti izuzetaka dok je on na funkciji.
EMISIJA.Still119
Neko je polomio dasku u poljskom WC-u. Vesna i Zorica su se raspravljale o tome ko je u pitanju. Polemisale su o razlozima koji bi naterali Gocu da optuži jednu od njih dve za tako nešto. Dule se umešao u razgovor i upitao ih zašto su se zamerile Goci, pa je još i ignorišu. Zorica je rekla kako je Goca protekle večeri popila mnogo više nego što bi trebala, pa se kasnije pokajala.
EMISIJA.Still100
Zorica je pisala tekst himne Farme. Pokušavala je da uklopi stihove. To joj je polazilo za rukom, pa možda uskoro budemo imali i novu zvaničnu himnu Farme. Ekrem i Memo su razgovarali. Ekrem je bio utučen. Memo mu je rekao da se čuva Duleta, jer je opasan igrač. Ekremu je priznao da je insititucija na Farmi, big boss, pa mu je objasnio kako nema razloga da se sekira i sumnja u sebe. Ekrem je rekao da on diže sve ostale, a on sam se spušta. Memo se ponudio da mu pomogne, ali nije znao kako. Uverio ga je da će biti uz njega. Skrenuo je pažnju Ekremu da hvali sve osim sebe, daje im činove, a njega nema u toj priči. Memo je rekao Ekremu i da je Obama uz njega, kao i čitava Amerika, te da mora više da pozdravlja svoje fanove, i da se zbog njih i veseli više. Ekrem je rekao „dokur*ilo mi je sve“.
EMISIJA.Still103

Povezane vesti

10 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  slaks says:

  Ekrem KRALJ :)

 2. 2
  ... says:

  E i on je nama dokur*io vise!

 3. 3
  RASO says:

  EKREM JE KRALJ I NISTA NIJE CUDNO STO MU JE DOKUR*ILO A ONA ZORICA TO JE VRAG KOJI SVET NIJE VIIDEO ZATO NAVIJAJMO DA NAM EKREM OSTANE

 4. 4
  Gagi Bgd says:

  Ekrem je osoba sa bitno umanjenim intelektualnim sposobnostima(de*il)…a ni njegovi obozavaoci nisu daleko…

 5. 5
  Radojka says:

  Takav kakav je Ekrem lud,budala,malouman,ne sposoban sa svojih 42 kilograma ima mnogo vise karaktera nego ona glupa sirovina Cema koji se stidi stoje Muslimanske vere. Dok Ekrem to otvoreno kaze i treba ga postovati. Ovu zivotinju Cema treba ignorisati jer ako ne postuje svoju veru kako ce neciju drugu. Sve sto kaze laze i on je mnogo veca budala od Ekrema.

 6. 6
  ... says:

  Gagi Bgd-Dobro je kad ti imaš intelektualne sposobnosti.D.Odavno čitam tvoje postove i prosto se pitam iz koje su tebe ustanove pustili.To nije samo moje mišljenje….

 7. 7
  goksi says:

  Smatram da je najbolja i najiskrenija Zorica Markovic…ne folira se…a ovi su foliranti…

 8. 8
  sanja says:

  zorica  i vesna su iste napolje iz farme smanjuju gledanost te bljuvotine sto su nji dve izgovorile niko nemoze a pritom nisu bile kaznjene sto je nepravedno 

 9. 9
  sanja says:

  iskreno da mogu da udjem u farmu onda bi videle sta je bezobrazluk njih dve bi terorisala ljuba nema mu*a da ih ispizdi

Dajte svoj komentar