HOLLYWOOD

Ljubav košta: Na svoju ženu troši milion dolara nedeljno!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Japanski horoskop tako kaže: Sa 45 godina ću biti u punom vrhuncu!

Hot news
21.06.2012 | 15:13h

Zdravko Čolić pevao sa štićenicima Doma u Veterniku, Pero Zubac otkrio bistu Duška Trifunovića!

Foto: Ivan Vučićević

Ovih dana se navršilo 10 godina od humanitarne akcije CPG “Domaćica meseca” i 40 godina postojanja Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku, a za tu posebnu priliku deca su odlučila da otkriju bistu pesnika Duška Trifunovića u dvorištu Doma, čiji je on bio veliki prijatelj. Dugo su mališani očekivali da im u goste dođe Zdravko Čolić, a ta želja im se ovoga puta i ostvarila pa su uživali u njegovoj pesmi i nastupu.

“Kompanija Color Press Group u Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku već 10 godina održava akciju “Domaćica meseca”, magazina “Svet” i kasnije “Pošalji recepat”. Trudimo se da svakog meseca dovedemo zanimljive poznate ličnosti, kojima se deca uvek obraduju, sa kojima se fotografišu, uzmu autograme…”, kaže Milica Milić, direktor korporativnih komunikacija CPG.

Legendarni Čola otpevao im je pesmu Duška Trifunovića “Da mi nije ove moje tuge” a deca sa njim uglas pevala: “ja ne pucam na glavne zgoditke”. Osim toga, štićenici Doma priredili su svečani program, odigrali kolo, otpevali stare narodne pesme… Dečicu je posetio i pevač Boban Rajović, kao i pevačica i bivša učesnica Survivora, Jelena Mrkić.

Prisutnima se obratio direktor doma Dragan Milošević, bivša direktorka Mira Radin, zatim vajar koji je izvajao bistu Vladimir Jokanović, da bi konačno i bistu otkrio Pero Zubac koji je kasnije pročitao i dve svoje pesme posvećene uspomeni na Duška Trifunovića.

Ovom događaju prisustvovalo je mnogo dece, njihovih prijatelja, kao i novinarskih ekipa, a akcija “Domaćica meseca” nastaviće se i narednih godina…

Povezane vesti

2 komentara

Stranica komentara:
  1. 1
    ALEXA says:

    za svaku pohvalu
    bravo

  2. 2

    BOG VAS GLEDA I ON CE VAMA DOBROM VRATITI

Dajte svoj komentar