HOLLYWOOD

Ljubav košta: Na svoju ženu troši milion dolara nedeljno!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Japanski horoskop tako kaže: Sa 45 godina ću biti u punom vrhuncu!

Hot news
07.08.2012 | 09:30h

Zato svi samo fotkaju stražnjice: Pevači pukli u Crnoj Gori!


Sezona u Crnoj Gori na primorju za pevačice i pevače ove godine nije ni blizu toliko uspešna kao prethodnih godina. Pevačice se više fotkaju i sunčaju na plažama nego što pevaju po diskotekama. Crna Gora je dugo bila pravi raj za muzičare tokom leta jer su se tada zarađivali ogromni honorari, a posla je bilo bukvalno za sve. Svi su imali svoje mesto, i velike zvezde, ali i oni koji su tek na početku karijere. Međutim, ova sezona daleko je od nekadašnje slike.
- Ova sezona nije ni blizu uspešna kao ranijih godina. Drastično su manje i posete jer se beleži i daleko manji broj turista na primorju. Ranije smo mogli da dovodimo više pevačica i pevača i svako veče da ih menjamo, ali nam se sada to ne isplati. Pojedine pevačice preko menadžera se bukvalno nude nama i zovu da pitaju zašto ih ove godine nismo angažovali – otkriva za Pulsonline jedan vlasnik diskoteke u Crnoj Gori, koji dodaje da se menadžeri trude na svaki mogući način da im “uvale” svoje pevače i da su oni dosta spustili svoje cene koje traže kao honorare.
Da nešto ne funkcioniše u Crnoj Gori ovog leta kao ranije, dokaz nam je i to što su mnogi muzičari ove godine, za razliku od ranijih, ostalih u Srbiji i trenutno ovde rade nastupe, iako su honorari u našoj zemlji daleko manji nego na primorju. Ove godine se peva u Srbiji i u diskotekama koje rade po selima, kako bi uzeli koji dinar preko leta, jer na primorju više nema mesta za sve.

Izvor i foto: Pulsonline

Povezane vesti

Dajte svoj komentar