HOLLYWOOD

Ljubav košta: Na svoju ženu troši milion dolara nedeljno!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Japanski horoskop tako kaže: Sa 45 godina ću biti u punom vrhuncu!

Hot news
19.07.2012 | 23:00h

VoiceCash nudi transfer novca u inostranstvo uz najniže troškove plaćanja usluga!


Visoke naknade za transfere u inostranstvo su zastarele i prevaziđene.
- Svetska banka poziva na smanjenje troškova.
- VoiceCash nudi transfer novca u inostranstvo uz najniže troškove plaćanja usluga.
Migranti u Nemačkoj i širom sveta svakodnevno šalju milijarde dolara i evra u svoje matične zemlje. Na primer, po procenama Svetske banke, na osnovu podataka iz 2011. godine, međunarodnih transfera je napravljeno u iznosu od 483 milijarde dolara.
- Bankarske naknade za međunarodne transfere su izuzetno visoke. Istovremeno, stvarni troškovi platnog prometa se već godinama smanjuju – kaže Paskal Beij, potpresednik evropskog VoiceCasha. U polju međunarodnih transfera je prava džungla što se tiče taksi i naknada i pošiljalac i primalac novca će takvu uslugu visoko platiti.
- Međunarodni transferi u iznosu od 200 evra od Nemačke do Srbije mogu koštati od 4 evra do 42 evra, zavisno do Vašeg pružaoca usluge.
U skladu sa tendencijama Svetske banke redukcija ovih troškova će ostati na pet procentnih poena do 16 milijardi dolara, posebno za zemlje u razvoju i zemlje u nastanku, koje se mogu iskoristiti za ulaganja u domaću ekonomiju i razvoj. O pokretanju inicijative i potrebi smanjenja troškova za međunarodne transfere do 2014. godine – govorilo se na samigu G8 u Italiji 2009. godini. Međutim, mnoge banke su zadržale visoke naknade za međunarodne transfere.
VoiceCash nudi troškovno efikasne alternative.
VoiceCash nudi ekonomičan i transparentan alternativni model tradicionalnih banaka i platnog prometa preduzeća. Za većinu balkanskih zemalja VoiceCash već nudi prenos novca od 7 evra. Doznake su dostupne direktno i prebacivanje sa računa na račun se vrši u roku od 48 sati. Više o svemu ovome možete da pogledate na:
http://www.voicecash.de/de/geldtransfer/ (Nemački) ili
http://www.voicecash.de/en/money-transfer/ (Engleski)
VoiceCash grupa već igra ključnu ulogu i inovator je u tehničkom razvoju i pružanju usluga na tržištu. Kao vodeći evropski pružatelj inovativnih rešenja plaćanja, pruža start-up u Minhenu, pripejd MasterCards i jeftin i povoljan međunarodni transfer novca. VoiceCash sarađuje sa kompanijama kao što su MasterCard, Microsoft, i nemački Telekom.
VoiceCash je vaš partner za pripejd kartice i međunarodni transfer novca. Uz punopravne bankarske dozvole od strane VoiceCash banke i međunarodne mreže korespondentnih banaka, transfer novca preko VoiceCasha je dostupan, uz razumne cene. VoiceCash banka je licencirana u Evropi, pripejd MasterCards-u i primena plaćanja putem interneta (elektronski novac) za proizvode i usluge. VoiceCash kombinuje tehnologije, bankarske usluge i pojedinačne usluge. Tako da VoiceCash osnovan kao potpuni servis za plaćanje i prenos novca, nudi inovativna rešenja za banke, trgovce, kupce i partnere (White Label rešenja).
Za više informacija, posetite: www.voicecash.com

Tags:
Povezane vesti

Dajte svoj komentar