HOLLYWOOD

Ljubav košta: Na svoju ženu troši milion dolara nedeljno!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Japanski horoskop tako kaže: Sa 45 godina ću biti u punom vrhuncu!

Hot news
28.08.2013 | 09:31h

U ilegali: Verica Rakočević i Veljko se povlače iz javnosti!

372390_verica-rakocevic130813ras-foto-dusan-milenkovic-0017_f
Verici Rakočević, i njenom 30 godina mlađem vereniku Veljku Kuzmančeviću razlika u godinama ne smeta. Međutim, rešili su da se sklone od očiju javnosti jer ne mogu da podnesu pritisak i komentare drugih ljudi.
- Mi se još ne venčavamo, ni ne živimo zajedno, nije mi jasno zašto bodemo ljudima oči. Naravno, zbog razlike u godinama, ali to u svetu uopšte nije čudno. Nama su nudili velike pare da bismo se slikali za naslovne strane, ali mi smo zajedničkim dogovorom zaključili da je najbolje da se povučemo iz javnosti. Ja sam javna ličnost i navikla sam na to, ali Veljko stvara ozbiljnu muziku i njemu je malo preko glave cele ujdurme- kaže kreatorka za “Blic”. Ona ističe da će se posvetiti jednom velikom i specijalnom projektu koji je planiran za decembar, te se nada da će tada njihove karijere biti u žiži, a ne njihova veza.
- Nas dvoje ćemo se kao par pojaviti samo u još jednoj emisiji koja se bavi ozbiljnim temama. Jedva sam nagovorila Veljka na to. Time želimo da objasnimo ljudima da ovakva veza nije tabu tema i da nije nemoguća i da je ljuba jedna velika i predivna stvar, koja bi svima trebalo da se dešava - kaže Verica i dodaje da u neku ruku jeste očekivala pažnju, ali ne u ovolikoj meri.
Kreatorka i muzičar su se upoznali radeći na zajedničkom projektu. Ubrzo se iz saradnje rodila simpatija, koja je prerasla u ljubav. Njih dvoje su proveli romantičan odmor u Turskoj, koji je samo razbuktao strasti između njih, pa su se u Srbiju vratili kao verenici. Iako oni ne žele da otkrivaju planove, šuška se da za kraj godine pripremaju svadbu. Verica će ovo biti treći brak. Ima troje dece. Kaže da živi punim plućima i sa ponosom ističe da je Veljko bio taj koji je smogao hrabrosti da načini prvi korak kada je njihova ljubav u pitanju.

Izvor: Blic
Foto: Dušan Milenković

Povezane vesti

2 komentara

Stranica komentara:
  1. 1
    Evelyn says:

    Koliko li je platila ovom tipu, da glumi zvezdu sa Zapada! Jedno vreme je glumila lezbejku sa Duskom Jovanic, onda veliku kreatorku, a sada je doslo vreme da nam pokaze kako moze da mazne 30 godina mladjeg tipa…. !!!!Sacuvaj nas Boze vise ovih laznjaka!

  2. 2
    Vitez says:

    Ha, ha, lepo im pristaju ova kolica, jeli to oni vežbaju.

Dajte svoj komentar