HOLLYWOOD

Patrik Dempsi: Zavirite u porodični raj najpoznatijeg doktora sa malih ekrana

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Šaban, Bekuta i Haris otkazali turneju: “Melem za dušu” nema sponzore!

Hot news
19.05.2012 | 22:20h

Teodora Baković peva o polnom organu i ekstaziju!


Marina Tucaković svojoj snaji Teodori Baković napisala veoma provokativne pesme u kojima mlada pevačica peva o polnom organu i ekstaziju.
Kampanja albuma “Srećno” mlade pevačice Teodore Baković startovala je sa istoimenom baladom za koju je snimljen spot na Malti, a kompletan album našao se u prodaji širom zemlje pre nekoliko dana.
Iako je reč o njenoj snaji Marina Tucaković ipak nije želela da odstupi od vizije pesama kakve je mislila da priliče plavokosoj devetnaestogodišnjoj pevačici, te joj je tako napisala i dve izuzetno provokativne i škakljive pesme.
“Anemija”, “Hollywood”, “Ko velika”, “Talenat” neki su od naziva pesama, a u numeri koja se zove “Razuzdana” Teodora peva deo teksta koji vrlo lako može da vas navede da se radi o polnom organu:
- Nije važno “extra”, “large” ili “small”, važno je samo da si suprotan pol – poručuje Bakovićeva na početku pesme, a zatim nastavlja:
- Mala do grla strogo zakopčana, do jutra biće divlja, otkopčana. Svuda po licu, telu razmazana, jer ja sam noćas tako razuzdana.
Jedna od numera ponela je naslov “Ekstazi”, a Marina je napisala sledeće stihove:
- Kad nebo padne zemlja me pregazi, ne živi mi se ti si moj ekstazi. Doza ljubavi iz mraka zmaj, i super je sve jer ja sam haj.
Na Teodorinom albumu uz Marinu, koja je napisala tekstove za sve pesme, radili su i Danijel Pavlović, Bojan Vasić, Strahinja Flojd, Zoran Kostić, Andrea Perrugini, Milan Radulović, Miloš Mihajlović.
- Ekipa koja mi je radila pesme za album se zaista potrudila da one budu na neki način drugačije, i ja verujem da su uspeli u tome. Album je u prodaji i ovih dana uživam u reakcijama publike - kaže Teodora.

Izvor: Opera17

Povezane vesti

4 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  Anna says:

  Oooooo Marinaaaaaaa
  al smestaj snajki propast hahahaha

  Stihovi su zero duplo….

 2. 2
  Anna says:

  Oooooo Marinaaaaaaa
  al smestas snajki propast hahahaha

  Stihovi su zero duplo….

 3. 3
  anatomija choveka says:

  Ako su Marinini stihovi ovako,ko zna kako Teodora peva….Mozda i ne zna da peva….Vidicemo je,cucemo je….Procenjicemo je sami!!!!

 4. 4
  haha says:

  Teodora ko rasplodna s..nja.Tako mlada po godinama a tako stara  po predjenoj kilometrazi.I Marina nije bolja,skoluje naslednicu.

Dajte svoj komentar