HOLLYWOOD

Patrik Dempsi: Zavirite u porodični raj najpoznatijeg doktora sa malih ekrana

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Šaban, Bekuta i Haris otkazali turneju: “Melem za dušu” nema sponzore!

Hot news
07.06.2012 | 11:20h

Sve za lepotu: Goga Sekulić zbog dijete završila u bolnici!


Pevačica Goga Sekulić pre nekoliko dana završila je na infuziji! Kako saznajemo, Goga je zbog rigoroznih dijeta i napornih treninga, ali i mnogo nastupa, dovela organizam do kolapsa, pa je bila primorana da potraži lekarsku pomoć.
- Goga je unajmila ličnog trenera, s kojim radi već mesec i po dana. Korigovala je i ishranu, koja je niskokalorična. Svakog vikenda radi i uopšte nije čudno što joj se ovako nešto desilo – kaže izvor upućen u celu priču.
Sekulićeva je primila infuziju proteklog vikenda, kada se vratila iz Holandije, i doktori su joj naredili strogo mirovanje. To joj nije palo mnogo teško jer u poslednje vreme slabo izlazi i trudi se da vodi zdrav život.
- Tačno je to što ste čuli. Hvala bogu, potpuno sam zdrava, ali malo mi je pao imunitet i sada moram da povedem računa – rekla je Goga za Kurir, koja je upravo završila snimanje pesme “Zbogom, moj lepi”, koju su radili Marina Tucaković i Damir Handanović. Numera je brza i prava letnja, pa upućeni tvrde da će biti veliki hit.

izvor: Kurir

Povezane vesti

2 komentara

Stranica komentara:
  1. 1
    Sotir says:

    Goga i Sve za lepotu??? Ne razumem..Moze li neko da mi objasni,pojasni,dojasni,nadjasni..Kako Sekulic Goga i lepota sljakaju u istoj recenici?

  2. 2
    DEJAN says:

    grok grok rece Goga i nastavi da se tovi…..devojka ima 2 metra i nogu kao Roberto Carlos…ne vrede joj ti silni treninzi nista

Dajte svoj komentar