HOLLYWOOD

Patrik Dempsi: Zavirite u porodični raj najpoznatijeg doktora sa malih ekrana

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Vreme je za novu torbu

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Svadba je bila perfektna: Osećao sam se kao posle dočeka!

Hot news
12.05.2013 | 13:44h

Svadba, svadba: Katarina Vučetić se udaje za najboljeg druga!

13-katarina-vucetic

Manekenka i bivša učesnica VIP Survajvera, Katarina Vučetić otkrila je da se udaje za svog najboljeg prijatelja Darka Manojlovića koji je stariji samo godinu dana od nje. Kada su uslikani na promociji albuma Marka Bulata u jednom beogradskom klubu, manekenka je pokušala da demantuje navode medija da joj je to dečko, međutim na kraju je ipak popustila.
- Darko i ja smo 13 godina bili najbolji prijatelji. On uživa moje veliko poverenje i kod njega ništa ne može da me iznenadi. Zajedno smo prošli najrazličitije faze, od putovanja sa našim partnerima do toga da je bio u top tri izboru da mi bude kum na venčanju koje sam planirala sa Alenom Selimovićem - rekla je Katarina za magazin “Story”.
Manekenka je ispričala kako joj je Darko priznao da je voleo čitavog života, te da je u njegovim očima uvek bila idealna žena. Venčanje će biti u februaru sledeće godine, posle čega ovaj par planira proširenje porodice.
Portal “Press” nedavno je objavio da je Darko bio u vezi sa Katarininom najboljom prijateljicom, te da se manekenka nedavno preselila u njegov stan.
Podsećanja radi, atraktivna manekenka bila je u vezi sa biznismenom i bivšim narodnim poslanikom, članom DS Alenom Selimovićem, koji ju je zaprosio i planirao da je oženi, međutim venčanje je otkazano a oni su se razišli.

Izvor: Alo
Foto: Marko Krunić

Povezane vesti

2 komentara

Stranica komentara:
  1. 1
    keti says:

    ajde više, glu**čo, udaj se…u survivoru si pričala da jedva čekaš da se udaš i izrodiš decu i bog da te vidi…ć*skijo. prelepa si, ali gluuuupaaaa jbt

  2. 2
    Lola says:

    Ova jadnica samo o udaji prica godinama,hvala coveku sto je zeni da ne zauzima vise mesto u novinama jer je dosadila svima.

Dajte svoj komentar