HOLLYWOOD

Ljubav košta: Na svoju ženu troši milion dolara nedeljno!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Japanski horoskop tako kaže: Sa 45 godina ću biti u punom vrhuncu!

Hot news
04.07.2012 | 23:20h

Stigla tužba: Vendi zbog vređanja ide na sud!


Republičko udruženje za pomoć ljudima obolelim od autizma tužilo je Vesnu Vukelić, jer je pevačica tokom boravka u rijalitiju “Dvor” rekla Maji Nikolić da je autistična. Od šoua je prošlo nešto više od godinu dana, ali je plava koverta stigla Vendi na kućnu adresu tek pre nedelju dana. Kako Kurir saznaje, podizanje tužbe inicirala je majka čija ćerka boluje od autizma. Iz Palate pravde saznajemo da kontroverznoj pevačici, ukoliko je proglase krivom, preti kazna od trista hiljada do tri miliona dinara.
Vesna Petrović iz Republičkog udruženja za pomoć ljudima obolelim od autizma potvrdila je za Kurir da je Vendi tužena.
- Mi godinama trpimo slične prozivke. Naš posao je da kažnjavamo takve postupke. Gospođa Vendi očigledno nije upućena koliko autistične dece ima i koliko roditelja je povredila svojom izjavom – rekla je gospođa Petrović.
Vesna Vukelić je mirno reagovala na poziv za sud.
- Televizija Pink i ja smo dobili tu opomenu, mogu slobodno tako da kažem, jer to nije tužba. Na tom papiru treba da napišem svoju izjavu i tek ako se ona protumači kao vređanje, onda sledi tužba – kaže Vendi.
Vendi je u februaru 2011. godine ušla u rijaliti “Dvor” i odmah osula paljbu po Maji Nikolić.
- Radi se o neuravnoteženoj osobi. Tu ne postoji nikakva estetska inteligencija. U pitanju je jednodimenzionalna osoba. Ako je neko jednodimenzionalan, znači da je autističan. Ako je autističan, to znači da mu ne rade nikakva čula. On, jednostavno, ne vidi, ne čuje, ne razume, ne zna – rekla je tada Vendi.

izvor: Kurir

Povezane vesti

4 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  VULE says:

  Kakav bre sud,ona treba u ludaru da ide.

 2. 2
  MARSOVAC says:

  OVU ZENU STVAENO TREBA STAVITI U USTANOVU ZATVORENOG TIPA, A ISIDORU BJELICU I PAJKICA STROGO KAZNITI STO SU OD NJE NAPRAVILI KVAZI INTELEKTUALKU? TOLIKO SU JOJ LASKALI DA JE UMISLILA DA JE NEKO I NESTPO A NE VASARSKA PEVALJKA!

 3. 3
  marko says:

  jos je gora tv stanica koja pozove ovu nazovi pametnjakusu da malo prosipa pamet nekome koja po you tube-u ostavlja istu na kafanskim i satranskim stolovima pevajuci bez gacica u tako kljucaloj atmosferi seoskih pijanaca e toje ta pamet koja je alkohoizirana a pomalo i akrobatska

 4. 4
  Ponosna mama says:

  Da je objašnjenje autizma ove tandžare imalo tačno,onda je ona totalni autista…ubjeđenja sam da ova persona pojma nije imala o čemu priča…ali svakako treba stati na kraj ovome i da jednom shvate ti “slavni gosti” na TV da ne mogu laprdati šta im padne na pamet,a naročito dolaziti do popularnosti na ovakav način,tj.vrijeđajući našu djecu…žalosno je što naša omladina gleda uopšte ove gadosti!Svaki dalji komentar je suvišan,jer svi znamo ko su većina naših navodno slavnih osoba i kakvi su!Neki su i mozak nadomjestili silikonom!

Dajte svoj komentar