HOLLYWOOD

Patrik Dempsi: Zavirite u porodični raj najpoznatijeg doktora sa malih ekrana

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Vreme je za novu torbu

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Šaban, Bekuta i Haris otkazali turneju: “Melem za dušu” nema sponzore!

Hot news
14.06.2011 | 15:30h

Seksi i gole: Hit toplesi prethodnih godina, čeka se miss 2011.(FOTO)

Olja Kovačević Budva 2009.

Najveću pažnju proteklih godina izazvale su nage slike glumica Katarine Radivojević i Ane Sakić, voditeljke Olivere Kovačević i Biljane Obradović, ali i manekenke Nine Seničar. Uostalom, pogledajte sami
Poznate dame eks-Ju ne mare mnogo za paparace tokom leta pa ih često na naslovnim stranama tabloida možemo videti u toplesu. Budući da se bliži nova letnja sezona, ekipa Pressa odlučila je da vam pusti najtoplese koji su obeležili godine iza nas.

Katarina Radivojević Hvar 2010.

Najpopularnije mesto gde objektivi paparaco fotoaparata uspevaju da naprave umetničko delo golih zvezda koje se bez kupaćeg kostima izležavaju na plaži jeste crnogorska Ada Bojana. Na ovoj nudističkoj plaži mnogi posetioci ostanu bez daha kada vide javne ličnosti kako im se pridruže u uživanju „bez cenzure”. Fotografije obnažene glumice Ane Sakić na plažama Budve privukle su veliku pažnju, naročito muškog dela populacije, što je seksepilnu glumicu podstaklo da se kasnije potpuno naga slika i za časopis „Plejboj”.

Ana Sakić Herceg Novi 2008.

Ništa manja pompa nije se podigla ni prošlog leta kada su paparaci uslikali njenu koleginicu Katarinu Radivojević na zabačenim dokovima Hrvatskog primorja. Među glumcima nudistima su i Katarina Žutić, ali i šmeker ove branše Branislav Lečić. Kada su toplesi u pitanju, i voditeljke koje gledamo na malim ekranima pobornici su ovakvog letovanja. Među njima su Biljana Obradović, Suzana Mančić, ali je ipak najveće iznenađenje bilo kada su se na naslovnici „Skandala” i „Sveta” pojavile slike voditeljki političkih emisija Olje Bećković i njene imenjakinje Olivere Kovačević.

Biljana Obradović Ada Bojana 2006.

Javnost je imala priliku da vidi i gole grudi manekenke Katarine Vučetić, koje su sevnule na obali Filipina, ali i njene suparnice sa piste Nine Seničar, čije su fotografije bile jedne od najgledanijih u časopisima i na internetu. Kao ljubitelj nudizma poznata je i pevačica Ksenija Mijatović koja godinama letuje na plažama ovakvog tipa na kojima bi mogla sresti i kolegu Gileta iz grupe „Električni orgazam”.

Zlata Petrović Bečići 2010.

Među fotografijama džetset nudista našle su se i folkerke Zlata Petrović i Sanja Maletić. S obzirom na to da je pred nama nova letnja sezona, a paparaco fotografi su uveliko na svojim pozicijama, nema sumnje da će u narednom periodu novi toplesi poznatih ličnosti krasiti duplerice dnevnih novina i magazina.

Sanja Maletić Budva 2010.

Katarina Vučetić Filipini 2010.

Izvor: Press

Tags:
Povezane vesti

3 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  Петра says:

  ИПАК ЈЕ ОЉА КОВАЧЕВИЋ НАЈ, НАЈ, НАЈ!

 2. 2
  Mia says:

  Opštinski pečati na poslednjoj slici …hehe

 3. 3
  velja says:

  Ipak Zlata Petrović sa blizu 5 banki ima bolje grudi nego sve ove duplo mladje od nje!

Dajte svoj komentar