HOLLYWOOD

Ljubav košta: Na svoju ženu troši milion dolara nedeljno!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Japanski horoskop tako kaže: Sa 45 godina ću biti u punom vrhuncu!

Hot news
29.05.2012 | 21:20h

Ognjen i Danijela izgubili svadbenu tortu!


Koliko god da su se trudili da na njihovoj svadbi svaki detalj bude odrađen na najbolji mogući način, Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela (eks Dimitrovska) nisu uspeli da drže sve konce u rukama. Raskošna torta koja je bila naručena mnogo pre venčanja, završila je u drugom restoranu!
- Bračni par Amidžić se za svaki detalj pobrinuo nekoliko meseci pre samog venčanja u restoranu i zajedno sa ljudima koje su unajmili su vodili računa da na njihov veliki dan ne dođe ni do jedne greške. Međutim, nisu imali sreće bar kada je reč o svadbenoj torti. Greškom, dostavljač je tortu odneo u drugi restoran, u kome je takođe bila organizovana jedna svadba – priča za naš list dobro obavešten izvor i dodaje kako su voditelj i manekenka bili preplašeni kada su videli da njihova torta ne stiže na vreme.
- S obzirom na to da su se s osobljem restorana dogovorili za vreme kada će torta biti izneta, bilo im je čudno što kasni. Kada su čuli da ona nije ni isporučena, uhvatila ih je panika i nisu znali šta da rade. Ognjen je našao broj poslastičarnice u kojoj su naručuli njihovu mladenačku tortu i saznao u čemu je problem – dodaje naš izvor i prepričava kako su, dok su voditelj i manekenka bili u panici šta će da rade bez svadbenog kolača, drugi mladenci već zaboli prskalice u tortu Amidžića i malo je falilo i da preseku tortu!
- Sva sreća, pa su dostavljači ipak shvatili do kakve je greške došlo, pa su tortu sa sve zabodenim tuđim prskalicama vratili u ruke Ognjena i Danijele. Tada je oboma laknulo i mogli su bez tenzije da nastave s veseljem – završio je izvor.
Sve detalje venčanja Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića, kao i ekskluzivne fotografije, možete videti od danas u novom broju magazina Hello!

izvor: Alo!

Povezane vesti

3 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  ALEXA says:

  SIMPATICNI SU,ZELIM IM SRECU

 2. 2
  ruska says:

  puno srece i dobro dosao ognjene u pozarevac kao nas zet

 3. 3
  ruska says:

  puno srece mladencima i ognjenu dobrodoslica kao pozarevackom zetu

Dajte svoj komentar