HOLLYWOOD

Ljubav košta: Na svoju ženu troši milion dolara nedeljno!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Japanski horoskop tako kaže: Sa 45 godina ću biti u punom vrhuncu!

Hot news
23.10.2012 | 12:00h

Novi koncept: “Bingo” na TV Pink uz emisiju “Narod pita”!


Novo Bingo izvlačenje, od ponedeljka 29. oktobra, emitovaće se na Televiziji Pink u okviru jedne od najgledanijih emisija, “Narod pita”, Grand produkcije. Pored brojnih iznenađenja koje je Državna lutrija Srbije pripremila za svoje verne igrače, u emisiji će se izvlačiti još vrednije Bingo premije, Super Bingo u vrednosti od 50.000 evra, a igrače očekuje i “Ekstra šansa”, mogučnost da osvoje novi Hyundai i30.
Od 16. oktobra, svi igrači koji uplate svoj Bingo listić, učestvovaće u prvom Bingo izvlačenju na Televiziji Pink, 29. oktobra od 20.50 časova. Poslednje izvlačenje na Drugom programu RTS-a emitovalo se 15. oktobra, dok u ponedeljak 22. oktobra neće biti Bingo izvlačenja.
Igrači koji pošalju svoje nedobitne Bingo potvrde o uplati, na adresu, Poštanski fah 1000, 11200 Beograd 2, sa naznakom na koverti “Bingo ekstra sansa”, imaće prilike da iskoriste svoju “Ekstra šansu”, i da osvoje specijalnu nagradu, automobil Hyundai i30. Pored glavnog dobitka, u okviru igre “Ekstra šansa”, naše verne igrače očekuju i sjajne utešne nagrade, deset puta po 100 evra.
U okviru već postojeće igre u emisiji “Narod pita” – pogađanje polja, Bingo igrači će imati još jednu šansu za dobitak novog automobila Hyundai i30, i pored mogućnosti da ovaj automobil osvoje u igri “Ekstra šansa”.
Bingo pruža mogućnost za veliki broj dobitaka, pored glavne Bingo i Bingo Plus premije, i neverovatnog Super Binga od 50.000 evra, točak sreće donosi i dobro poznate vrednerobne nagrade – jer ko igra taj i dobija!

Povezane vesti

7 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  Ja sam says:

  Mozete li preciznije reci do kog datuma se salju nedobitni listici, koliko listica u kovertu..

 2. 2
  veca says:

  Mislim da je TV Pink, ne odgovorna i ne adekvatna kuca za izvlaceje bilo kakve lutrije Srbije, sto se na kraju i pokazalo sinoc 7.1. 2013. jer nije bilo izvlacenja a da gradjani uopste nisu obavesteni da nece biti izvlacenja i ZASTO!

  • 2.1
   Marija says:

   Niste slusali kada je voditeljka objavila u poslednjoj emisiji (31.decembra) da ce sledece izvlacenje biti 14.januara, a da se 7.januara izvlacenje nece obaviti.

 3. 3
  borbelj zoltan says:

  da li zna neko kad ce biti  izvlacenje binga

 4. 4
  Marija says:

  Kada je izvlacenje ovih nedobitnih listica koje saljemo? :) Do kada uopste saljemo? Hvala 

Dajte svoj komentar