HOLLYWOOD

Ljubav košta: Na svoju ženu troši milion dolara nedeljno!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Japanski horoskop tako kaže: Sa 45 godina ću biti u punom vrhuncu!

Hot news
13.06.2012 | 22:25h

Neće da je reklamira: Nemanja Stevanović nigde ne vodi devojku!


Nemanja Stevanović nastupio je sinoć na jednom beogradskom splavu, a iako je prvobitno bilo najavljeno da će pored njega pevati i Katarina Živković, ona se iz nepoznatih razloga nije pojavila.
Nemanja je atmosferu na ovom poznatom prestoničkom splavu doveo do usijanja, a u pauzama između nastupa je ispajao koktelčiće za šankom, pa smo ga pitali zbog čega celo veče stoji sam:
- Devojka mi je trenutno kod kuće, uči. Nema potrebe da bude sad sa mnom, jer radim. Inače, ljubav kod nas cveta, sve je u savršenom redu – rekao je za “Pulsonline”.
On je dodao da ove godine za njega neće biti odmora.
- Sve vreme radim. Uskoro ću otići i u Crnu Goru gde ću nastupati celo leto. Za mene nema odmora ove godine.

izvor: Puls

Povezane vesti

5 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  Jole says:

  Nemanja super pjeva, kulturam momak ali Ćeranicka ga je izludjela i izvukla iz njega najgore.

 2. 2
  ivi says:

  Potpuno se slazem sa tobom!

 3. 3
  Goga says:

  Nemanja, je jedan kulturan i obrazovan pevač! potpuno se sa njim slažem, što to liko ne pojavljuje se u javnost? sa devojkom Jelenom. Stekao, je iskustvou onoj prošloj vezi…kako se opekao. …

 4. 4
  RRRRR says:

  Nemanja , je vaspitan i pošten dečko? samo mu treba i takva devojka, a ne kao ona nevaspitana i prosta Ćeranićka. Koja, ima iza sebe samo najgore afere. Njemu treba, jedna vaspitana i kulturna devojka? a pre svega školovana, a ne ona sa 3- i kafanska fakulteta. Prvu grešku , je napravio što je ostavio…. onu Draganu divnu devojku i školovanu, od divnih roditelja. Pa uvek , je bilo gledaj majku biraj ćerku!! tako i ostaje i u 21-m veku, moraš otvoriti oči i uši da dobro vidiš i čuješ? sa kim se vežeš . Život, je kratak brzo prolazi opekotine ostaju celog života ….

 5. 5
  NO NAME says:

  Sta taj Nemanja treba da cini da bi konacno zadovoljio novinare — da udara u zvona kad negde izlazi sa devojkom da bi ga ovi uslikali??? Svasta!!! LJudi zive kako njima odgovara, slobodni su,nikog ne ugrozavaju i niko ih ne zanima. Da li ce da izadju u klub, hotel, park…ili ce vece da provedu u stanu je samo njihov izbor.Reklama za ljubav im ne treba.

Dajte svoj komentar