HOLLYWOOD

Patrik Dempsi: Zavirite u porodični raj najpoznatijeg doktora sa malih ekrana

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Vreme je za novu torbu

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Venčanje, pa tri koncerta: Ceca otkrila sa kim su joj se dešavale najbolje stvari!

Hot news
02.06.2011 | 18:00h

Naslednik: Ekrem je ljubio Vendijeva stopala, Nemeš miriše Marijanin jastuk!?!

Jutjub zvezda i učesnik rijalitija „Farma” Ekrem Jevrić dobio je svog naslednika u „Velikom bratu”, Nikolu Nemeševića. Scenu u kojoj Ekrem plače i ljubi cipele pevačice Vesne Vukelić Vendi kada je izbačena, a koju je zavoleo u rijalitiju, imali smo prilike da vidimo prethodnu noć ali Nemešom u glavnoj ulozi.
S obzirom na to da je Nikola u luksuznom delu kuće, a Marijana Čvrljak, sa kojom je nekoliko puta imao seks, u otpadu, on je pred spavanje omirisao nekoliko jastuka kako bi osetio na kom je spavala njegova ljubavnica. Njemu očigledno nije prepreka što Marijana ima muža koga vara javno, pa je dugo pred spavanje mazio i ljubio njen jastuk, nakon čega je uz osmeh zaspao.
Sličnost između njega i Ekrema jeste i u tome što i zgodni Beograđanin pretenduje da postane Jutjub zvezda. Naime, Veliki brat je uspeo da ga nasamari, pa je Nemeš poverovao da je osvojio nagradu za najslušaniju pesmu na internetu.
Izvor: Press

Povezane vesti

4 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  radmila says:

  prepotentan i razmazen mamin sin .obrukao je roditelje a verovatno i svi prijatelji ne podrZAVAJU NJEGOVO PONASANJE

 2. 2
  mila says:

  Ponašanje mu je više nego jadno i odlično ste primetili sličnost sa Ekremom, s tom razlikom što je Ekrem neuk čovek i ne glumi ludilo, takav je kakav jeste, a ovaj se predstavlja kao intelektualac. Skoro nisam videla da se jedan mlad čovek, pred kojim može da bude lepa karijera, tako blamira u javnosti a nije svestan toga.Ozbiljno sumnjam u njegovu inteligenciju.

 3. 3
  vasilije says:

  znam samo jednu stvar da bi veliki brat 2011 bez nemesa i marijane bio nista.Ovo ne znaci da podrzavam destruktivno ponasanje njih dvoje ali mislim da je veliki brat isao svesno na takvu varijantu.bilo je samo pitanje dana kada ce sve to kulminirati i samo me iznenadjuje da niko od silnih psihologa ovo nije mogao da predvidi.Ja ipak njima dvoma bez obzira na greske koje su pravili zelim da pobede jer su se u kuci igrali dok su ostali ukucani statirali.Ja za razliku od drugih ne sumnjam u nemesevu inteligenciju ali ovaj put ga je ljubav pobedila.pozdrav

 4. 4
  petar says:

  ne grijesite se ljudi MARE mu je uzela nevinost,pa mu se osladiloooo

Dajte svoj komentar