HOLLYWOOD

Patrik Dempsi: Zavirite u porodični raj najpoznatijeg doktora sa malih ekrana

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand magazin istražuje: Da li se treba uzeti iz ljubavi?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Gago, pazi pašćeš

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Palo pomirenje: Željko i Haris izgladili odnose!

Hot news
09.07.2012 | 17:20h

Maler: Ana Bebić slupala auto!


U poslednje vreme domaća estrada očigledno ima problema s vožnjom, pa se tako na listi onih koji su imali nezgodu našla i mlada pevačica Ana Bebić. Ona, na svu sreću, nije završila s povredama, jer je samo iščukala svog četvorotočkaša.
- Ana je bila nemarna u vožnji i svog ‘punta’ malo više iščukala. Nisu to bili veliki udesi, ali dovoljno da je šteta na autu velika. Kada se nakupi, srediće automobil – priča za “Alo!” dobro obavešten izvor i dodaje da je Bebićeva najsigurnija kada njen dečko Filip Miletić vozi.
- Trebalo bi ona da se drži njega i bude suvozač uvek. Ne kažem da loše vozi, ali s obzirom na to koliko puta je imala problema s autom, bolje da se drži Filipa, on je iskusniji i bolji vozač – zavšava naš izvor.
Pokušali smo da kontaktiramo sa Anom, ali ona nije bila dostupna za komentar, dok nam je njen partner Filip Miletić potvrdio da joj automobil jeste izlupan.
- Ništa strašno. Malo je čukala auto u vožnji i srediće to. Nikakav veći udes nije u pitanju – rekao je Filip za “Alo!”.
Poznata pevačica imala je problema sa ovim automobilom još pre dve godine, kada su joj nepoznati počinioci uništili automobil zbog toga što auto vozi s dubrovačkim tablicama. Tada su joj razbijena sva stakla. Slučaj je prijavila policiji, ali i sada nije poznato da li su nadležni organi našli one koji su joj uništili auto.

izvor: Alo!

Povezane vesti

Dajte svoj komentar