HOLLYWOOD

Ljubav košta: Na svoju ženu troši milion dolara nedeljno!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Japanski horoskop tako kaže: Sa 45 godina ću biti u punom vrhuncu!

Hot news
06.08.2012 | 23:20h

Ljubimica nacije! Ivana Maksimović: Istetoviraću rezultat, a drugarice vodim na Mauricijus!


- Sve vas mnogo volim i hvala na podršci… – poručila je juče za Press osvajačica stote srpske medalje na Ol impijskim igrama u Londonu, strelkinja Ivana Maksimović.
- Evo me u restoranu. Vraćam se 13. Sve vas mnogo volim - rekla je dok su novinari ovog lista sa njenim drugaricama iz kluba “Novi Beograd Ušće”, čiji je i ona član, sedeli u restoranu u Novom Beogradu, nedaleko od streljane gde se i rodilo njihovo prijateljstvo, koje traje već desetak godina.
Dragana (21), Marina (19), Dušica (19), Jelena (15) i Andrijana (22), kao i većina Ivaninih prijatelja, rođaka i kolega, jedva čekaju da je zagrle, uštinu i uvere se da je baš ona ponosni osvajač te famozne stote medalje.
- Evo je naša drugarica – pokazujući jučerašnju naslovnicu Pressa ponosno kaže Dragana Todorović (21) zadužena za sakupljanje novinskih stubaca koje Ivana zaslužno zauzima.
- Gledala sam je od početka do kraja. Imala sam tremu kao da sam ja tamo bila, a ne ona. Kako se približavao kraj, moj osmeh je bio sve veći. Ma, ne mogu da vam opišem.
Ova mlada uspešna devojka mnogo voli svoj grad – Beograd. Voli i ljubavne knjige. Sluša sve osim metala. Jedan je od najvećih fanova Saše Kovačevića, ali voli i Sergeja Ćetkovića, Dina Merlina, “Parni valjak”, “Prljavo kazalište”… Kao i većina devojaka patila je za Tošetom. Mnogo voli da ode kod svoje bake u Jagodinu koja pravi izvrsne kolače, iako ona obožava čokoladu i svog psa Švrću. Druželjubiva, pozitivna, šarmantna, puna samopouzdanja, verna svojim prijateljima, za koje bi obe ruku u vatru stavila. To je, kažu, Ivana Maksimović.
- Ako bi neko i pokušao da joj dira prijatelje, u šali ume da kaže: “Nemoj da vam izvadim mog ‘leonarda’!” Da, to je njena vazdušna puška, dok je mali kalibar ‘cezar’. Otkako smo se upoznale, nerazdvojne smo. Cimerke smo na svim takmičenjima. Putujemo, letujemo zajedno. Ovaj uspeh je sigurno neće promeniti. Mada, oprostićemo joj ako se malo uzdigne, ali samo na mesec dana – smeje se Dragana.
Marina Simić (19) se ubacuje i kaže da jedva čekaju da dođe i odu na Ohrid, a i na Mauricijus.
- Rekla je ako uzme kvotu istetoviraće se. Stvarno je istetovirala olimpijske krugove sa detelinom sa četiri lista. Obećala je i da će ako uzme medalju istetovirati rezultat i godinu, a da će sve nas voditi na Mauricijus – pričaju Ivanine drugarice, koje samo što nisu počele da pakuju kofere za ovu ostrvsku zemlju.

izvor: Press

Povezane vesti

2 komentara

Stranica komentara:
  1. 1
    jovan says:

    E ovakvim devojka treba da pisete!Svaka cast Ivana!

  2. 2
    surprise88 says:

    Bravo Ivana !!!

Dajte svoj komentar