HOLLYWOOD

Ljubav košta: Na svoju ženu troši milion dolara nedeljno!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Japanski horoskop tako kaže: Sa 45 godina ću biti u punom vrhuncu!

Hot news
19.12.2013 | 12:05h

Kraljice silikona su sestre! Tijana i Sanja: Roditelji su nam davali pare za operacije!

413775_lepoticeras-foto-n.kostic-001_ff
One su Tijana Đuričić (23) i Sanja Jojić (26), studentkinje Više poslovne škole u Beogradu. Rođake su i imaju isti broj operacija kod istog plastičnog hirurga. Šokirale su javnost svojim izgledom, ali ih to ne potresa.
- Imamo svoj stav, svoje mišljenje, srećne smo i zadovoljne. Najbitnije nam je da imamo podršku porodice, a svi ostali mogu samo da nas ostave na miru i gledaju svoje živote jer su naši savršeni – kaže Sanja na početku razgovora.
Ove crnke, koje su imale toliko intervencija da mnogi misle da su bliznakinje, nakon što su objavljene njihove fotografije sa jedne humanitarne žurke izazvale su buru negativnih komentara na internetu. „Nakaze“, „greške prirode“, „antireklama za plastičnu hirurgiju“ bili su samo neki od izraza kojima su ih opisali oni koji su videli fotografiju.
Na licu su uradile sve operacije koje su želele, grudi su uvećavale više puta. Sada su na red došli drugi delovi tela.
- Zakazale smo operacije guza nakon Nove godine. Koštaće nas između 3000 i 4000 evra. Jedva čekamo – kaže ushićeno Sanja Jojić.
Mnogi su se zapitali za njihovo psihičko zdravlje, a ove dve „kraljice silikona“ uprkos svemu tome kažu da je sve na njima lepo.
- Prestali su da nas bole negativni komentari. Roditelji su uz nas, čak su nam davali i novac za operacije. Ja sam jedinica, tata mi radi u jednoj firmi, a mama je domaćica. Živim sama i trenutno nigde ne radim, već studiram – priča Tijana, koja ni sama ne zna tačno koliko je „plastike“ u nju ugrađeno, ali dobro zna koliko je sve to plaćeno.
- U sebe sam uložila preko 10.000 evra, Sanja takođe. U menjanju izgleda imale smo podršku i estetskog hirurga. Muškarci se ne plaše da mi priđu, mada sada nemam dečka. Uživam u operacijama jer ne volim ništa što je prirodno. Mislim da sam lepa i ne vidim zašto bi moj izgled nekome drugom smetao – zaključuje Tijana koja se na ovome neće zaustaviti, uprkos reakciji javnosti.
Tijana Đuričić je prethodnih godina kao igračica u klubovima u zemlji i inostranstvu zarađivala novac za estetske intervencije. Od njih je očigledno postala zavisna do te mere da je, kao i njena rođaka, tri puta išla pod nož ne bi li postigla željenu veličinu grudi.
- Sad smo zadovoljne, imamo „osmice“. I usne smo operisale nekoliko puta, tako da ne znamo koliko kubika nam je ubrizgano – kaže Tijana.
Devojke ističu da često izlaze, ali naglašavaju da same plaćaju svoje račune.
- Nismo sponzoruše i ne dozvoljavamo da nas tako tretiraju. Kada nemamo momke, kao što je sada situacija, izlazimo same. Inače smo devojke koje žive život punim plućima – ističe Tijana, koja nema samo čudan ukus po pitanju izgleda već i pri izboru kućnih ljubimaca pa je tako ponosna vlasnica pitona.
413776_zabsilikonke_hf
Ovoliko je svaka dala za operacije
Jagodice 1000 evra
Usne 1800 evra
Nos 2000 evra
Grudi 5000 evra
PLUS:
Trajna šminka 500 evra
sočiva 100 evra
nadogradnja kose 300 evra

Izvor: Blic
Foto: N. Kostić

Povezane vesti

7 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  ana says:

  kuku mene st sve po zemlji hoda

 2. 2
  Nik says:

  Da se covek uplasi od ovih spodoba.

 3. 3
  Suzy says:

  ISUSE podari im malo pameti! Nemam nista protiv plasticne hirurgija ali ovo je uzas,mislim da ni taj hirurg ko im ovo radio nije normalan kao ni one

 4. 4
  EvelynKrimova says:

  “Bravo roditelj”……sada mozete sa decom da plasite narod

 5. 5
  Nans says:

  Hajde recite roditeljima da počaste i mene meni trebju samo sise i ništa drugo :) ))

 6. 6
  samra says:

  Kad sam vidjela slike mislila sam da su bolesne.Grøzota,pitat ce te starost,gdje ti je bila mladost.Tuga.Kad im bude 35god,izgledat ce kao starice.Sad su toliko izoblicene i grøzne,da se u njih ne moze gledati.Za mene je prirodno najljepse,a u bitnajljepsa je unutrasnja ljepota.Ovo je ne prirodno i bolesno

 7. 7
  Hahah says:

  Pa naravno da same plaćaju svoje račune, ne znam ko bi pošelio platiti cugu nekom ko ovako izgleda. Bu Sotono !!!!!!

Dajte svoj komentar