HOLLYWOOD

Patrik Dempsi: Zavirite u porodični raj najpoznatijeg doktora sa malih ekrana

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Šaban, Bekuta i Haris otkazali turneju: “Melem za dušu” nema sponzore!

Hot news
05.08.2012 | 12:20h

Jovana Tipšin: Muzička policija je neophodna na srpskoj estradi!

 

U vreme kada mnogi pevači iz ličnih interesa postaju članovi političkih stranaka Jovana Tipšin (35) tvrdi da nije politički opredeljena, ali da u gotovo svim strankama ima prijatelje. Od novog ministra kulture Bratislava Petkovića mnogo očekuje.
- Nadam se boljitku, kao i svi ostali. Na prvom mestu da reši pitanje izvođačkih prava, a da se ja pitam, odmah bih uvela muzičku policiju da zavede malo reda na estradi. Ne smeta meni niko pojedinačno, ali mora da se zna neki red i pravila. Volela bih da se vrati ono vreme s početka moje karijere pre 18 godina kada se znalo ko kosi, a ko vodu nosi – kaže Jovana, koja često gostuje u Bugarskoj, ali nije u potpunosti naučila njihov jezik.
- Razbiram sve, što bi oni rekli, ali slabo pričam. Znam da otpevam i nekoliko pesama na bugarskom, imala sam dobru saradnju sa njihovim pevačem Tonijem Storarom, sa kojim sam snimila duet. Inače, tamošnje tržište je specifično, kod njih ne može da prođe sve i svašta. Od naše muzike najviše traže stare hitove, a najpopularniji su Lepa Brena, Vesna Zmijanac, Šaban Šaulić, Miroslav Ilić… Mogu reći da se i ja odlično kotiram – kaže Jovana, i dodaje:
- Smatram da čovek stalno mora da se usavršava i uči, pa zato ulažem u sebe, sa željom da napredujem. Upisala sam nemačku književnost, ne na fakultetu, nego privatno, i uskoro počinjem sa učenjem. Rado i dalje čitam knjige o psihologiji, žao mi je što nisam u mogućnosti da pohađam stručne seminare o toj obasti. Izuzetno me privlače teme koje otkrivaju psihu, dušu, religiju i duhovnost, kao i o proučavanju zvezda, neba, astrologija. Ubeđena sam da sam u nekom svom prošlom životu bila naučnik!
Izvor: Vesti

Povezane vesti

3 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  alex says:

  Nadam se da ce ta policija prvo sa tobom da se pozabave.

 2. 2
  Dj says:

  Svasta naprica nista ne rece

 3. 3
  Bojan says:

  Prvo bi tebe trebali da uhapse!!! strasno

Dajte svoj komentar