HOLLYWOOD

Ljubav košta: Na svoju ženu troši milion dolara nedeljno!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Japanski horoskop tako kaže: Sa 45 godina ću biti u punom vrhuncu!

Hot news
18.05.2012 | 11:20h

Još jednom izbegao suđenje: Miloš Bojanić operisao lice!


Izostanak Miloša Bojanića sa ročišta koje je bilo zakazano za utorak povodom procesa koji tužilaštvo vodi protiv Maje Nikolić i njega zbog navodnog vređanja Jevreja u rijaliti programu “Dvor” bio je opravdan, a kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, Braćala je odsustvovao zbog operacije lica!
Pevač je, naime, prošle nedelje operisan na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, a lekari su mu tada odstranili izraslinu ispod oka, što je otkrio izvor blizak pevaču.
- Milošu je u utorak bilo veoma loše, jer je prošle nedelje operisan na VMA. Sve se desilo pre otprilike mesec dana kada mu se ispod oka pojavila nekakva izraslina i, pošto nije znao šta je, obratio se lekarima, koji su mu preporučili operaciju. Od kada je operisan, doktori su mu naredili da leži na leđima, a s obzirom na to da mu je rana na licu, Miloš baš ima jake bolove. Sve to je i razlog zbog kog nije došao na suđenje – ispričao je dobro obavešteni izvor za ovaj list, a povodom ovih informacija novinari su kontaktirali i sa Bojanićem, koji je sve potvrdio.
- Istina je da sam imao hiruršku intervenciju na licu pre nekoliko dana. Biće sve u redu, ali pošto u utorak nisam bio dobro, propustio sam ročište, što ne znači da se neću pojaviti sledeći put. Svi znaju da sam čovek od reči – izjavio je Bojanić za “Alo!”, mada se deca iz doma kome je obećao pomoć pa “ispalio” verovatno ne bi saglasila sa ovim.
Dakle, čim se Braćala oporavi, možemo očekivati da će nastaviti borbu na sudu, jer on, baš kao i njegova koleginica Maja Nikolić, tvrdi da je nevin.
Nakon izjava u rijalitiju “Dvor” o jevrejskoj zajednici, Miloš Bojanić je obelodanio da ima rak, koji je posledica bombradovanja Srbije 1999. godine, što je nakon toga i dokazao objavljivanjm fotografija. Bojanić se sa tumorom kože, koji je otkrio 2010. godine nakon rijalitija “Farma”, izborio, a bio je čak dva puta operisan.
- Posle ‘Farme’ sam saznao da imam maligni tumor i ceo život mi je prošao pred očima, ali odlučio sam da se borim. I nakon dve operacije u decembru prošle godine, kada sam se izborio sa bolešću, lekar mi je rekao da rak može da se povrati, ali ja se ne plašim – otkrio je prošle godine Braćala.

izvor: Alo!

Povezane vesti

3 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  elly says:

  Ma treba njega neko dobro istući i njega i onu glupaču umišljenicu Maju Nikolić.Kako se mogu usuditi vrijeđati nečiju naciju.Svi smo ljudi i žalosno je koliko ima onih koji mrze svakoga ko nije kao on. :(

 2. 2
  sana says:

  elly u pravu si !!!

 3. 3
  Dragan says:

  I ovu elly treba dobro po zadnjici istuci, za ovakve bezobrazne komentare. :-)

Dajte svoj komentar