HOLLYWOOD

Patrik Dempsi: Zavirite u porodični raj najpoznatijeg doktora sa malih ekrana

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand magazin istražuje: Da li se treba uzeti iz ljubavi?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Gago, pazi pašćeš

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Neka čeka Momir: Rada prvo gradi karijeru, pa će onda da misli o udaji!

Gossip Girl
31.08.2012 | 12:00h

Humanost na estradni način


Ili se na našoj estradi stvarno više ništa ne dešava, ili su počeli svi bolje da se kriju – ne znam, ali evo već nedeljama, da ne kažem mesecima unazad je mrtvo more.
One devojke i žene koje vole dečake i dalje ih vole, ali o njima smo već toliko pisali, oni dečaci što vole dečake i dalje to pokušavaju da kriju tako što svako malo izbace fotografije sa novim “devojkama”, a one devojke koje vole da ih za usluge plaćaju i dalje privode i mlado i staro i nema tu ništa novo. A kako vidim po komentarima, vi, dragi moji, imate novog “miljenika”. U pitanju je izvesni silikonski momčić, zvaćemo ga LejdiGagan, koji je ostvario svoj životni cilj i “proslavio se” sada kada je poluzvanični dečko Šapice, a pre toga je ljubavisao sa jednim žestokim momkom, koji je završio iza rešetaka, pa se tada okončala i njihova romansa. Očigledno je da LejdiGagan želi da bude popularan, pa se već mesecima unazad provlači kroz komentare na ovom blogu, a tokom prošle nedelje proširio se i na ostale portale, svuda ispod vesti o Šapici. Kad smo već kod njega, a propos onog sa početka – da oni koji vole dečake svako malo puste priču o novoj devojci – proširila se vest da je Šapica u vezi sa Voditeljicom, koja je poznata po tome što je momci plaćaju na mesečnom nivou da im izigrava devojku. Naravno, ništa od toga nije Šapicina ideja, jer se on skoro i ne krije u izlascima sa svojim dečkićem, već njegovih “patrona”, koji smatraju da on mora da neguje imidž muškarčine, koji je stekao najpre svojom više nego uspešnom sportskom karijerom, a onda i brakom sa udovicom jednog žestokog momka. Inače, šuškalo se i tada da je taj brak bio samo farsa, ali Šapica se tada još uvek borio protiv svojih poriva i čak želeo da dobije naslednika sa tadašnjom ženom, ali je ona bila protiv toga, jer je već imala svojih dvoje dece i nije želela još jedno. I tako je naš junak rešio da prestane da se bori protiv sebe, razveo se i od tada živi životom kakav želi.

Inače, provalila je vaša Gossipica kako se najlakše “zaradi” čist obraz. Neko se pojavi na par humanitarnih koncerata, onda priča o tome na sva usta i usput radi šta god želi, i uvek ima opravdanje. “Jeste taj i taj svakakav, ali bar se pojavljuje na humanitarnim koncertima”, ne biste verovali koliko puta to čujem. E, sada, da vam vaša Gossip nešto otkrije. Neki od tih humanista tražili su novac za pojavljivanje na koncertima koji su organizovani za pomoć onima kojima je najpotrebnija. Tako, jedan pevač koji mnogo voli ono piće Nidže Šetača, toliko da ga je čak opevao u pesmi, postavio je uslov organizatorima – ili da mu isplate “masan” honorar, ili se neće pojaviti, iako je prethodno obećao. Takođe, jedan koji je malo bos po glavi, otkazivao je pojavljivanje na humanitarnim koncertima u poslednjem trenutku, jer mu nije odgovaralo da peva u malim sredinama, on, tolika zvezdetina. A recimo Treća Diva, koja se na sva usta hvali svojim humanitarnim učinkom, zapravo se pojavljivala u nekoliko domova za decu i na poklon im donosila – svoj CD! Ništa drugo, samo to, smatrajući da je dovoljan poklon i pomoć valjda to što je prošetala svoje fejk tašne, usne, grudi, cipele i osmeh… Ima i onih koji kao neće honorar za humanitarne koncerte, samo da im se plate troškovi dolaska, a to izađe koliko bi bilo i da ih redovno plaćaju. E, kada to rade na humanitarnim koncertima, možete misliti kako je na redovnim nastupima, posebno onim grupnim. Pojedini pevači, posebno na romskim svadbama, samo što se ne tuku za bakšiš. Kažu da je apsolutna šampionka u tome Đura, pevačica raskošnog glasa, ali ne sjajnog karaktera (a bome ni stasa), koja pokrade najviše. Iako bi trebalo da dele sve na ravne časti, ona samo trpa, misleći da drugi ne vide, ali nisu ni oni cvećke… Takođe, dešavalo se da pevači i pevačice Romkinjama kradu lančiće, prstenje… Sve što nađu! Ali kažu zato da im se Romi žestoko osvete na svakom slavlju za to. Ona Okovana pevačica na nekoliko svadbi morala je da kuva sarmu i ljušti paprika, dok je Srebra ribala kao da je domaćica, a ne da je došla da peva… Uz to, bude ih ranom zorom da pevaju i tako danima, dokle god im se slavi. Jednom je već pomenuta Đura htela da glumi zvezdu, pa su je vratili, nisu joj dali ni da peva, a o parama da i ne govorimo. Naravno, svadbe su takve, da ako se ispostavi da mlada nije nevina, sve se rastura i nema para ni za koga, tako da možete zamisliti kako naše “zvezdetine” sa nestrpljenjem očekuju krvavu posteljinu i navijaju za mladu, samo da ne bi otišli kući praznih ruku.

Istražuje vaša Gossip ovih dana zanimljivu temu – poznate ljubavnice moćnih muškaraca sa ovih prostora i nešto nisam oduševljena napretkom. Čini se da su i oni počeli da se kriju mnogo bolje. Svi već znamo za PiArku i Lutriju, koje su ljubavisale sa Kraljem, a za ovu drugu se čak priča i da mu je rodila dete. Svi znamo i za nekada veoma popularnu pevačicu, zvaćemo je Šibica, koja je bila ljubavnica od Capo di Tutti Capi, ali prilično davno, dok sada njegov krevet greje Manekenkica, za koju se saznalo kada je bila u poodmakloj trudnoći – nažalost, tada ju je Capo sklonio na sigurno i niko sa sigurnošću ne može da tvrdi šta se desilo, ali on je za sada odustao od razvoda, iako su svi papiri bili već spremni. Inače, Šibica se svojevremeno vodala i sa raznim krimosima, pa je od jednog od njih zaradila stravičan ožiljak na obrazu, kog ni danas ne može da se reši i zbog kog ima velike komplekse. Iako je tvrdila da ga je zadobila u saobraćajki, prava istina je da je naljutila nekog koga nije trebalo… Bila je još jedna pevačica, koja je u međuvremenu postala i nekakva misica (dakle, ne ona što je prvo bila misica, pa postala pevačica, da bi se duže i bolje prodavala), koja je ljubavisala sa Gazdom od Banku, čak ga i posećivala u zatvoru, kada je tamo zaglavio zbog jedne od najvećih prevara u našoj novijoj istoriji. Ima tu i nekih drugih bivših moćnih ljudi, koji izgleda nisu čuli da mogu da imaju i ljubavnice, nego se svakom novom ožene. Tako, jedan General prolazi kroz četvrti po redu razvod i time će izgubiti verovatno i ono još malo što mu je ostalo od prethodne Generalice, koja ga je ostavila na cedilu čim se pročulo da je bolestan i da bi mogao da zaglavi ćuzu. Neki ljudi nikada da se nauče…

Ovih dana povampirila se Guzi zvana Dva pornića, za koju sam saznala da ima mnogo više od “samo” dva ovakva filmska ostvarenja. Iako svi koji su odgledali ijedan od njih, tvrde da ne bi ni za živu glavu tako nešto sebi ponovo uradili, činjenica je da je Guzi svojevremeno snimala filmiće za japansko tržište, dok je njena “karijera” (preteče starlete) bila u punom zamahu. Silne pare je Guzi tada zaradila gradeći paralelno “glumačku” karijeru, za koju se ovde nije znalo. Inače, Guzi je nedavno raskinula veridbu sa akterom drugog pornića, jer on nije planirao da je odvede pred oltar nikada, a i ona se ohladila, budući da mu je isisala dobar deo para i da nije ostalo još mnogo toga za potrošiti.

Inače, kad smo već kod “stare garde”, pričalo se da je svojevremeno Lepuškasta bila u vezi sa mnogim svojim kolegama, a između ostalih i onim što je Kukavko uzeo njegov nadimak. Posle toga svima je pričala kako mu je alatka mala i ismevala ga. Inače, ranije turneje pevača bile su gora Sodoma i Gomora od ovih sadašnjih – a pisala sam vam već šta se na ovima sada dešava. Kažu – nije se znalo ko koga… Svi su putovali istim autobusima i još uvek se prepričava kako je Lepuškasta morala da “overi” svakog vozača… Jedan od najvećih zavodnika ranije generacije bio je ćale od Rotkve, dečka Anđeosko-Đavolaste manekenke. Kažu da su sve pevačice padale na njega, da su se svađale i čupale za kosu, a deo njegovog “šmeka” nasledili su i sinovi – oni iz braka, ali i jedan kog do skoro nije ni priznavao… Onaj što bi voleo da je šmeker, a da nije pripadnik romske zajednice, Ćeba će Pego, pokušavao je da se nabacuje svim koleginicama, ali ga je većina oduvala. Jedina sirota koja je pala – zapatila je njegovo dete, koje sada sama izdržava. Inače, on toliko pokušava da pobegne od svog porekla, da kad god može, izbegava da se sretne čak sa Omalenim pevačem i onom zvezdicom Glomazne produkcije iz ranijih sezona, poreklom iz grada paprike i roštilja, budući da mu njih dvojica uvek “pomere stražnjicu” od prozivanja. Nažalost, još neki pevači kriju svoje poreklo – Incidentna pevačica na samom početku karijere priznala je, ali već u sledećem intervjuu porekla da je Romkinja, a istina je da nije samo ona, već i njen muž, i čitave familije – i njena i njegova.

Primetili ste da Glavata i njen Manekenčić stalno nekud putuju, i svi se pitaju odakle im novac – pa, njih dvoje su zaista toliko blesavi da troše nagradu koju je ona dobila zahvaljujući Ćorinoj organizaciji njene pobede u seoskom rijalitiju, budući da ni jedno ni drugo ne rade baš previše, a on baš voli da uživa u luksuzu, čak mnogo više nego ona. Glavata tu i tamo ubode poneku tezgicu, ali su joj honorari još uvek veoma niski (iako voli da misli da je zvezda, jer je gotovo svakodnevno u medijima – a i Skamija je, pa opet sve ono blamiranje izvodi za džabe), dok on radi kao “voditelj”, ali tu ne dobija platu, već mu je to samo pokriće za osnovnu delatnost – odrađivanje baba, deda, biznismena i ambasadora… Inače, trenutno je prostitucija sa diplomatijom najunosniji posao, a posebno za gej frajere, budući da uzimaju debele pare. Tako je on omogućio svojoj voljenoj Glavatoj da snimi spot – koji je on isfinansirao, iako je i ona sama bila zapanjena odakle mu novac.

Primetila sam ovih dana da se tu i tamo kroz štampu (ne kroz vesti, nego kroz “sporedne rubrike” tipa modne žirije, kojekakva otvaranja i slično) provuče sestra od glumice koja najviše voli kada je “free”, kako joj ime kaže. Ta sestra, zvaćemo je Slatkica, poznatija je po svojoj vezi sa bratom od Titana, nego po nekoj ulozi. E, pitala sam se ja zašto je pukla ta velika ljubav, i naravno, odgovor je bio gotovo očigledan. Naime, Titanov tata rešio je da ona nije dovoljno dobra za njegovog sina i okončao je tu vezu kao da je njegova. Sinovi moraju bespogovorno da slušaju, inače i dan danas ume da ih počasti takvim batinama da ih pamte dugo. Naime, Tata uvek kaže: “Ja sam se zbog vas svega odrekao i moram da brinem da vas rospije ne rastrgnu”. Srećom, Titan je postao koliko-toliko nezavisan, pa ignoriše sve češće očeve sugestije da raskrsti sa svojom dragom, koji smatra da je počela loše da utiče na njega.

I za kraj, još jedna zanimljiva stvar koju sam saznala, dok sam pokušavala da otkrijem ko je najveći šmeker na estradi, o koga se sve cice otimaju… E, nema takvog! Ali veoma je zanimljiv jedan fenomen – ako neki (polu)anonimus uspe da smuva jednu pevačicu, odmah može da “privede” i bilo koju sledeću, koju god želi. Jedno vreme, svako koga je i pogledala Prva Diva, kasnije je odmah mogao da pokaže prstom na koju god je hteo i bila bi njegova. Pravi primer za to je Bekrija od tri minuta, koji je odmah posle Dive nahvatao Salvetu, Tikvu, Debelu… I tako ide samo ukrug… Kao da dobiju VIP propusnicu za – čiju god žele. Tako, sada Vlaša kreće dalje u osvajanje, jer nahvatao je Salvetu, izreklamirao se, a kako stvari stoje, neće oženiti ni nju, a bome ni majku svog deteta…

Ranije je važila ona – daj nekom vlast, pa ćeš videti kakav je čovek, a sada je – pusti mu sliku jednom u novine i sve će ti se samo kaz’ti.

Do sledećeg petka,
Voli vas vaša
Gossip Girl

Tags:
Povezane vesti

431 komentara

Stranica komentara: 1 2 3 8
 1. 1
  loveismoment says:

  I sta sada ako sam ja PRVA :) )

 2. 2
 3. 3
  Paja says:

  SKAMIJA SE FIRCA ZA LOVU SA MATORCIMA.

  • 3.1
   he he says:

   Nisi otkrio rupe na saksiji. To se zna. I sama je priznala da ništa ne radi besplatno. Sad samo čekamo da izbaci cenovnik koliko koja radnja košta.

  • 3.2
   Alex says:

   Gossip, kako je Skamija kupila stan od su…..ra kad je bila izbacena, a ko prekrsi ugovor (da nema fizickog kontakta) ne dobija ugovoreni honorar? I da li ona zna koliko kosta m2 u NS? Sve i da je dobila honorar, a nije, od njega nema ni za terasu.

   Skamija se slika i kad menja tampone, kako onda nema nijednu sliku kada je bila zastitno lice kazina ili kad je bila izabrana za najlepsu golf devojku? Prosto je neverovatno da ona to nije ovekovecila i nakacila na fejs. Zasto nam vredja inteligenciju?

   Ona se mizerno obucena setala izmedju pijanih kockara u tom kazinu i ovde pokusava to da predstavi kao neki uspeh.
   Svi znaju sta je ulaznica kod Hefa i ona se time hvali. Mora da ima veoma dobar zeludac kad je mogla da se “druzi” sa dedom koji verovatno vec nosi pelene za odrasle.

  • 3.3
   ccc says:

   aj’ ne ser*

 4. 4
  Dusica24 says:

  haha prvaaaaa eto vam svima :)

 5. 5
  Lea says:

  GG, bravo! Drago mi je da si se ovaj put osvrnula i na neke iz starije garde. Naravno, naći će se sada neki pametni da ti pišu – koga zanimaju ovi matorci. I to verovatno isti oni koji su do juče pisali – šta pišeš samo o ovim fuksama, daj nekog iz stare garde…
  Super si, samo nastavi, obožavam da te čitam!

 6. 6
  no no no says:

  cuo sam i ja da treca diva tako prolazi na humanitarnim koncertima i uopste da njena humanost nema veze sa zivotom, vec da se samo slika

 7. 7
  trac, trac says:

  Prva :) ))

 8. 8
  GOKICA says:

  Prosli blog je razbio po citanosti,a ovaj je jos bolji. GG dolaskom jeseni si uvek najbolja. LejdiGagan ha ha zbog pesme Al….dro . Uistinu gagan je intrigantan ,samo ne verujem da ce vise biti nesto od te veze. Jer kako se pojavi koji blog tako se svi vade ,te imaju cure,te ovo te ono. GG postala si uticajna :D

 9. 9
  Kosticka says:

  obozavam da citam poslednje 3 nedjelje blogic . postajes opet ona stara najjaca gg. bas se slatko ismijah za sapicinog lady GaGa-na .izostavila si da je i hercegovac ljubio gagana pa dao naziv lokala kao sto je i ime “-gaganovo.- looool

  • 9.1
   nekoIZmase2 says:

   pored skamije i zloraye imamo i prvu musku starletu gagana :) ))))))) sto neko rece u proslom blogu planina brokbek 2.deo

  • 9.2
   jelena says:

   koji hercegovac?

  • 9.3
   GOKICA says:

   jelena@@@ hercegovac ti je sportista koji voli mnogo da bode,kada se nalozi ne bira dal` je GIRL ili BOY :D takodje jedan sa platnog spiska lejdi gagane . zivi na relaciji severna pokrajina -glavni grad a kafic mu se zove ALE—-DRO

  • 9.4
   wazzup says:

   moze jos neko pojasnjenje ko je hercegovac,nesto ne mogu da skontam.. :D

 10. 10
  poison ivy says:

  gossipice, sve si bolja i bolja :)

 11. 11
  Miki Miki says:

  Dobar blog i ovog petka.Mada ja i dalje smatram za manekenkicu da je njoj pored ljepote koja je neosporna važna odlika i to što je iz grada odakle je i Britva.U svakom slučaju od braka nema ništa ona je druga,ljubavnica kako god ali mu zvanična žena pored onakve zvanične a zvaćemo je Liška ne treba.

  • 11.1
   aha says:

   Njegova zvanicna je jedna dama, tiha i nenametljiva zena koja se pojavljuje u javnosti smao sa njim. Njeno drustvo su njene sestre i porodica. Za ovu drugu bije glas da je 17. godine proputila.. od prvog Migija je dobila auto…

 12. 12
  Milena D. says:

  Uh, dobar blog. Pretpostavljam da će 100 komentara biti o AA, ili LejdiGaganu kako ga je GG nazvala.
  Na onom nestalom blogu se pisalo o Titanovom bratu i maloj Slobodnoj. Ona se navodno još uvek nada pomirenju, ipak je on dobra prilika. A Titančić je nervozan i pun frustracija jer su roditelji (brat) uložili silne pare u njegovu karijeru, a on ništa ne postiže. Samo je sportista u pokušaju.
  —-
  Nego, saznala sam da je najniži pevač na estradi, ćelavi Dž. najjeftiniji za svadbe i rođendane, pa ga svi zovu. Ali gosti ne budu baš oduševljeni njegovim nastupom, zbod propalog glasa.

  • 12.1
   dowla says:

   najsmesnije mi je kada pomislim sta ce boTa reci na sve ovo .:D

  • 12.2
   Leon says:

   Sta pricas , Titan ima pare da kupi sve nas ….. ulozili pare u njega …. pfffff, a kolku sada ima para on, pa ispada da ono sto su njegovi ulozili je 0.1 % od sadashno njegovo konto u banci :) ))

  • 12.3
   hahahaha says:

   Je li realno da neko napise ovakav komentar o Titanu? Hahhaha, covek je samo od turnira zaradio 38 miliona dolara, a gde u sponzori, pa covek ladno ima jedno 70 miliona u banci, boli njega uvo. Kazes nista ne postize, a 5 slemova je tebi nista? Razumes se u sport bas….

  • 12.4
   joka says:

   mislim da je @milena d. htela reci da nista ne postize titanov mladji brat

 13. 13
  Anchi says:

  Strasno je to koliko u medijima ova starija garda pevaca pokusava da glumi neka nevinasca, ma svi su kao naivni, a oni gori nego ova nova garda!!! Drago mi je sto GG osvrnula i na njih, jel je postalo dosadno svake nedelje citati o ovima sto nam vec iz frizidera iskacu… Svaka cast GG, samo tako nastavi…

 14. 14
  anna says:

  Pa blog konacno da malo potkaci i pikanterije iz proslih decenija, velike jugo turneje, Lepe, Ruzmarini, Rotkva, Vetrovi…. pa devedesete, Skorpija, Luce, Brenda, prva diva….ih koliko tu ima vratolomija.

  Pouzdano znam da i kod glumica je bilo svasta.

  Ako nasa blogerka istrazi nesto o tome, bilo bi lepo koju i o tome prozboriti.

  Evo jedne price koja je istinita, Ruzmarinka, bujnog glasa, majaka 4 dece je bila u semi sa kolegom koji je trebao da bude neki andrak u PTT po politickoj osnovi.Puklo sve kad je zena saznala

  Slavuj iz Mrcajevaca ima vanbracno dete, gori od mnogih i lak na casicu, nece ni da cuje jer on je nesto.

  A nasa samozvana gospa jarko crvene kose, ima 4 dece iz 4 braka, pa je ona sad uzorna nmajka, koja je samo otimala muzeve i radjala, a sad ima zlatnu solju!

 15. 15
  RICH*BITCH says:

  GG, svakog petka me odusevis!

  Moze li mi neko reci nesto vise o izvesnom Lejdi Gagan-u?

  Kiss svima!

  • 15.1
   dowla says:

   rich// za gagana znaju estradnjaci i politicari iz prosle garniture i to jako dobro ,jer osim sto je njima pruzao svoje usluge to jest zatvorenom krugu vip-ovaca najpoznatiji je po tome kada je krimos bio u bekstvu pa je zvao svog gagana /pisao jedan dnevni list o tome/ . prvi sam na blogu pisao pre 3 meseca/sory gokice ali tako je/ da su sapa i gagan bili na otvaranju letnje sezone vodeceg splava.sapica izgleda voli tranny izgled .

  • 15.2
   lola says:

   Ne moze!

  • 15.3
   RICH*BITCH says:

   Hvala puno DOWLA! :***

  • 15.4
   bljak says:

   taj gagan izgleda kao kreten…cudi me da sapica nije nesao nekog lepog, sebi ravnog a ne silikonsku nakazicu, bljak

  • 15.5
   jad i beda says:

   @dowla – malo mi je cudno da je taj mali lady gagan navodno za zatvoreni krug vipovaca jel decko izgleda kao jeftinija varijanta ulicnog call boy-a sa zapada za nesto nizu drustvenu klasu! jel to kod nas standard pao nacisto ili sta?

  • 15.6
   GOKICA says:

   Evo vam prost primer. druga Diva je kao trecerazredna transica sa Floride pa ima da se ne lazemo prelepog muza/ko te za pamet pita/ .. Sapa nije tipican gej da trazi likove koji su njemu slicni,nego nekog ko je napucanog izgleda usne,dupe i sta ti ja znam. Imala sam decka koji je najvise mrzeo `homoseksualce` a nasla slike nekog takodje silikonskog decka u njegovom fonu /prc prc/ . drugo, Lejdi Gagana sam vidjala sa `uticajnim` ljudima menadzeri,manekenke i eto kako je dosao do tih koji ga fircaju . a i danasnji splavovi su prava meka za eskort poslove. dovoljno je da sednete u nekom uglu i samo posmatrate sve ce vam biti jasno. a sto se tice krimosa sa kojim je lejdi bio,…pare koje je maznuo i dan danas pronadjene nisu . da LI su u necijim usnama ili dupetu vreme ce pokazati :D P.S Crnogorska snajka `dje si`??? javi se da razbijemo jos jedan blog hehehe poz svima :*

  • 15.7
   @GOKICA says:

   Muž samozvane dive je tebi prelep??? Pa njemu glupost seva iz pogleda.

  • 15.8
   u tvome telefonu says:

   @GOKICA – nisi morala da cekas da nadjes slike u deckovom fonu,zar ti nije odmah proradilo kefalo od kud tolika mrznja prema homoseksualcima?:) meni bi u staru sve bilo jasno i bez slike…:)

  • 15.9
   Jecakon says:

   @Gokica: tebi je onaj fudbaler lep?! Sve i da zanemarim glup pogled, kao i cinjenicu da se ukusi razlikuju, meni je on prosek ili ispod proseka…

  • 15.10
   RICH*BITCH says:

   Hvala puno Gokice ! Vidim ja da je ovde super ekipa ! Pozdrav svima :***

 16. 16
  Tajci says:

  Hoce li neko, molim Vas, lepo da mi objasni ko je tip koji je u vezi sa Sapicom? Vec par brojeva unazad pokusavam da dokucim, ali mi ne polazi za rukom. Ali lepo, dajte nesto tipa: ime kao nas glumac ….., prezime kao blablabla.
  Unapred hvala!

  • 16.1
   nekoIZmase2 says:

   ime kao u pesmi lejdi gage ,don`t call my name don`t call my name ..pa sada ti povezi…a prezime je kao kod jednog naseg knjizevnika i mladog reditelja. pocetna slova ars…….c .

 17. 17
  Jelena says:

  koje bekrija od tri minuta?

 18. 18
  Jaca maca says:

  Super sto si otkrila rane radove starih pevaljki. Djura je pevacica sa imenom snega i hitom “Zaklinjao se, zaklinjao, da me je voleo”…

 19. 19
  pouzdan izvor says:

  Cula sam da je Guzana osamdesetih snimala filmove za odrasle i to u Italiji. Jedan covek mi je pricao da ih poseduje u kompjuteru ali ne znam kako je moguce da nisu procureli na internet? On sigurno ne laze ali kako to da su ti njeni rani radovi nedostupni siroj javnosti? Sigurno je snimala pod nekim drugim imenom ali mi je i dalje nelogicno kako ljudi nisu rasirili po netu te njene filmove? Sigurno ih i drugi ljudi poseduju, morao je covek od nekoga da ih nabavi. Jel zna neko nesto o tome?

  • 19.1
   ajmo malo realno says:

   Izvor je pouzdan kao ponos 85-togodisnjaka. Ne branim Guzanu, nije mi uopste simpaticna, nemam lepo misljenje o njoj, ali ova prica ne pije vodu ni najmanje. Da ti snimci postoje u Japanu ili u Italiji, potpuno je svejedno jer je INTERNET zaista pretvorio svet u globalno selo. Da takvi snimci postoje odavno bi se prosirili po internetu i tu nema leba. Ista je prica za Skeletove hopa-cupa snimke sa pevaljkama koje policija navodno poseduje. Pre dva meseca svi tabloidi su brujali od prica kako je cela estrada u panici zbog tih snimaka i naravno nista od toga nije “procurelo”. Pa ako je iz policije procureo porinic kod Arene sa potpuno anonimnim akterima, 1000 puta je veca verovatnoca da bi procureli snimci sa poznatim akterkama. Da se razumemo ne branim ni Guzi ni pevaljke, po meni sve su one isti sljam, ali vecina prica koje se ovde raspredaju su samo urbane legende.

  • 19.2
   lalka says:

   verovatno zato sto NIJE INTERESANTNA,znam ljude koji su radili kod jednog NS privatnika,vrlo poznatoog i uticajnog,glavesine jednog FK da su guzanu videli u orlanoj akciji sa istim-za novu torbu…toliko…preko nje samo autobus nije presao.

  • 19.3
   cc says:

   ajde pisite nesto i o onoj drugoj matorki uzornoj bakutanerki miljenici h i njenim ranim radovima

  • 19.4
   sutra malo says:

   od toga nema nista! pricalo se da su tada i “nevera moja” i ” da se nadjemo na pola puta” snimale takve filmove po italiji pa niko do dana dansanjeg ne vide nista od toga! zanci to su stvarno ciste izmisljotine! sto se tice guzane ona je osamdesetih snimila jedan tkz. igrani film koji se prikazivao po bioskopima tada i mislim da je u albanskoj produkciji jel je bio na albanskom jeziku.tu je doticna imala jednu scenu na krevetu gde je “jahala” i snimali su je od pozadi tako da se sem njenih ledja vise od toga nije ni videlo! predpostavljam da je bio i totalni fiasko jel je zesci tresh u pitanju! znam i ime tog filma ali je nebitno totalno.
   sto se tice ovih filmova za tkz. japansko trziste to mi je tek nebuloza zesca! ajmo realno sad: dakle ona je u to vreme bila neko ko je anonimus dakle u usponu,na pocetku te karijere,loto devojka,starleta,voditeljka itd. kod nas a u japanu verovatno jos veci anonimus! ako je verovati ovome da je zaradila silne pare snimajuci te filmove onda ih je sigurno snimala u komercijalne svrhe,dakle za prodaju i dalju distribuciju jer u protivnom ne bi za to dobila pare! ko bi ti platio silne pare a da od toga ne zaradi kasnije nista? ipak govorimo ovde o “filmskoj produkciji”! ja nista od toga ne videh ni do dana danasnjeg a svi znamo koliko je svet mali i koliko je internet mocan! dakle sve te price ne da ne pioju vodu nego su vise nego smesne! sto se nje tice,misim da su ta dva filma sve sto ima a i ako ima jos neki slican onda je verovatno i to jos jedan smor kao i prva dva,eto toliko!

  • 19.5
   ccc says:

   @ajmo malo realno
   …..bravo za komentar

  • 19.6
   baš bezobrazna says:

   Ovo za Guzanu je istina, ja se ne sećam o čijoj se produkciji radilo, ali je bilo filmova. Ona je i dan danas jedna obična jeb.aljka i tu ne vidim ništa sporno. Tako je, iz sve svoje nevinosti i pobogu, njen drugi film osvanuo. Ajde za prvi da razumem. Ali da ti se takva stvar dva puta dešava moraš biti težak mentol. A svi znamo da ona to nije. Bila je animir dama uvek i to je jedino što je u životu umela da radi. Filmove je Minimalnomaksimalni prokljuvio. I ne zaboravite koliko su to stara vremena i kako se to snimalo i distribuiralo. Nije tad bilo mp3 ili nekog drugog formata, u to vreme je njih 15oro u Srbiji imalo kućnu kamericu. Ko bi i iz kojih razloga filmić neke srpske splačinarke čuvao. Drugo, ti filmići se nisu nikada javno pojavili na našem tržištu, a vesti u to vreme kad interneta nije bilo, nisu ni mogle tom brzinom da se šire. Zaboravili ste koliko se sve promenilo.

  • 19.7
   sutra malo says:

   @baš bezobrazna, gresis! u to vreme su i te kako ljudi na nasim prostoirima imali i kamere i tkz.videorekordere! mozda ne u tolikoj meri kao nase susedne zemlje tada a o daleko razvijenom japanu i da ne govorimo! sto se tice interneta on ne postoji od juce vec od poodavno i dosta toga se munjevito digitalizovalo!
   kazes: ko bi i iz kojih razloga filmic neke srpske splacinarke cuvao! a ja te pitam: ko bi filmic sa nekom srpskom splacinarkom uopste i snimao a kamoli za to i platio? a ako ga vec plati onda ga i cuva u arhivi veruj mi! upravo takve stvari se i te kako cuvaju jer su delikatne i nikad se ne zna da li ce mozda jednog dana glavna protagonistkinja da se “probije” i postane poznata! toga je od uvek bilo! po fazonu: cim neko postane slavan odmah se kopaju kompromitujuci snimci i slike iz naftalina koje imaju veze sa njim!
   i samo zato sto se filmici nikada javno nisu pojavili na nasem trzistu,verovatnoca da ipak procuri je bila velika! u to vreme su se pornici na crno valjali samo tako i bez interneta i ostalih sredstava! podseticu te da u to vreme nije bilo sankcija,zakona koji su to regulisali i da su ljudi dosta putovali i da se imalo para….. te filmove niko nikada nije video i sve se zasnivalo na rekla-kazala! prazne price jednostavno!

  • 19.8
   ajmo malo realno says:

   @baš bezobrazna, vidi stvarno ne branim Guzanu, sve sto ti o njoj mislis i sve sto si ovde napisala o njoj i ja mislim isto i slazem se sa tobom, osim tih smesnih izmisljotina o komercijalnim filmovima za strano trziste. Ne zelim da te vredjam, ali nalupala si gluposti za sve pare. Koliko volis da tracaris, isto toliko ti je logika strana. Kazes u vreme kada su ti filmovi snimani nije bilo interneta pa zato ti filmovi nisu mogli da se prosire. Dobro, tacno je da se onda kada su navodno snimani nisu mogli prosiriti, ali da su snimljeni onda prosirili bi se sada. Dacu ti samo jedan primer. Marilyn Monroe je umrla jos 1962. godine, a i dan danas po internetu kruzi pornic koji je snimljen davnih 40-tih godina proslog veka, za koji se ljudi raspravljaju da li je u njemu mladjana Marilyn Monroe, ili neka devojka koja lici na nju. Aman ljudi shvatite, nasih ljudi ima sirom sveta, nema trzista koje je dovoljno daleko da u danasnje vreme tako nesto ne procuri, bez obzira da li je snimano juce ili pre 20 godina. Samo se o tome radi da koristite malo mozak, a ne neko nesto kaze i ma kako to zapravo nemoguce bilo, vi sve ko svrake u isti glas: “Jeste, istina je, ja to provereno znam.”

  • 19.9
   je says:

   Kako da ne…

  • 19.10
   anonimna micika says:

   Samo da kazem da je to za pornic sa ove 3 pomenute cista istina i nemam razloga da lazem.pravo tri pomenute su snimile pod sarenim perikama u fulu nasminkane do neprepoznavanja.Za to sam saznala i licno se uverila pre jedno 7 godina dok smo pricali traceve u drustvu i jedan stari prijatelj je izneo VHS sa tim snimkom.SHOK!!!Zasto ga do sada nema nemam pojma ali sigurno je dobro potplaceno i podmazano jer u to vreme se zaradjivalo!!TOLIKO

  • 19.11
   ........ says:

   @anonimna micika
   jeste jeste, sigurno, ako ti kazes onda je tako……..

  • 19.12
   sutra malo says:

   @anonimna micika – ja bih na ovom mestu sada da citiram svog kolegu “ajmo malo realno” koji je u svom postu pametno napisao:”Ne zelim da te vredjam, ali nalupala si gluposti za sve pare!”dakle to se upravo odnosi i na tebe! meni stvarno nije jasno jel si ti svesna uopste koju si ti nebulozu ovde plasirala?
   aj da ti malkice pojasnim zasto to mislim! znas kad ces ti mene da ubedis da su sve 3 snimile pornic pod sarenim perikama u fulu nasminkane do neprepoznavanja? nikad pa ni tad! to je plod tvoje bujne maste,trip u kome si bila dok si gledala to(ako si uopste gledala) ili si jedan od onih kompletnih debila kojima mogu m.da za bubrege da prodaju! jedino sto moze mozda da ti prodje su te sarene perike i nista vise! iskreno i mrzi me da ti ovo sve pisem ali ne mogu da predjem preko tvog komentara bez da ti opovrgnem sve sto si napisala!
   dal ti uopste znas koliki je budzet tada tih godina za snimanje jednog porno filma bio?mislim da ne! budzeti su u glavnom bili niski sto nije podrazumevalo “masku”-ako uopste znas sta to znaci mada sumnjam! da se neko do te mere dovede do neprepoznavanja je bilo sminkom prakticno neizvodljivo! dakle morao je pornic da bude na nivou jednog dugometraznoc celovecernjeg holivudskog filma u kome se glumice pretvaraju u neke demone,starije osobe ili tako nesto slicno da bi se postigao taj efekat o kome ti govoris! da li si ti ikada videla u nekim ranijim poznatim filmovima da je neka glumica tako nasminkana pretvorena u drugu osobu da je ne prepoznas?(pod uslovom da ostane lepa jel se u pornicima ipak drndaju nafrakane ribe a ne demoni i vampiri) ja ne mogu da ti navedem ni jedan jedini primer! e pa kad toga nije bilo u visokobudzetnoj produkciji tog kalibra,sutra malo ce neko da ostvari takvo remek delo u niskobudzetnom pornicu!
   kazes pre 7 godina? pa u to vreme se vec uveliko digitalizovalo sve i VHS kasete skoro da su bile spremne da napuste trziste!….i opet da citiram “ajmo malo realno” koji kaze: “Da takvi snimci postoje odavno bi se prosirili po internetu!”
   pitas se zasto tog snimka danas nema?pa nema ga zato sto ne postoji eto zato!nema ga zato sto izmisljas i lupas ovde nebuloze koje veze sa logikom i pamecu nemaju! ovo na kraju da je “dobro podmazano i placeno” je tek vrhunac ljudske gluposti tako da za takav odgovor moj mozak jednostavno ne moze da se spusta na tako niski nivo funkcionisanja! to mi vec vredja inteligenciju! ispada da su one snimale kako bi zaradile da bi posle podplatile da se to isto ne objavljuje! zbogom pameti! eto sad posto ti je izjava pobijena,mogu da idem mirno da spavam! laku noc!

  • 19.13
   anonimna micika says:

   Mene bi mrzelo toliko da pisem a iskreno i da citam tvoje nebuloze.Samo cu ti reci `Kako ti kazes….` Hvala na analizi svake recenice pojedinacno,toliku analizu nisam dobila ni kod profesorice srpskog kad mi je pregledala pismeni u srednjoj…
   Lepo spavkaj i pornice sanjkaj :) :P

  • 19.14
   sutra malo says:

   pa kazem ti i mene mrzelo da ti pisem al rekoh ajde da pokazem kolika si budala i neznalica ispala! da drugi bar nauce nesto na tvom losem primeru! meni bi stvarno bio blam na tvom mestu!

  • 19.15
   baš bezobrazna says:

   Ja zaista ne želim nikog da uvredim, svako ima pravo na svoje mišljenje i veru svojim izvorima. Moja logika je malo drugačija, što ne znači da nije ispravna. samo još jednom da pojasnim. zabole me za raspalu babuskeru. snimala je porniće kao devojka, za pare. Za strana tržišta. Kraj priče. Onda je došla u Srbiju, i jeste, bila je najpametnija i najlepša i baš ona slučajno izabrana da bude l*t* devojka.. Jeste jeste, a mi smo majmunčići. neke stvari funkcionišu i danas isto kao što su funkcionisale nekad. Prostitutki je uvek bilo, samo, n njihovu žlost, potpuna moć interneta im je zatvorila svaku mogućnost da ostanu anonimne.

 20. 20
  Jovana says:

  Ko je Bekrija od tri minuta, Tikva, Debela,Ceba ce Pego ? Pomozite.

 21. 21
  xda says:

  Ja sam cuo da je novosadska modna kreatorka u vezi sa ocem najboljeg srpskog tenisera. Juri pare. 100% tacno, pricali mi ljudi. ;)

 22. 22
  Nemanja says:

  Moze pomoc oko likova :D

  • 22.1
   moze says:

   LejdiGagan je jedan prestonicki g.j koji nije poznata licnost ali je popularan u g.j krugovima.
   Sapica- nas proslavljeni bivsi vaterpolista, politicki angazovan u zutoj stranci, na celu opstine N.G. U vezi je sa lejdiGaganom.

   Djura- pevacica narodne muzike, mnogo voli da peva o malim kucama krecenim u belo, inicijali S.Dj

   Okovana- peva kako nosi tugu kao okove, inicijali G.B

   Srebra- pevacica narodne muzike, romskog porekla, ima ime kao kad je nesto zlatno, bila u seoskom rijalitiju, inicijali Z.P.

   PiArka- bivsa zena onog nosatog voditelja sa pinkoizne tv(O.A), sada je pr Tel…ma

   Lutrija- guglaj direktorka na..dne lut..je Sr..je

   Kralj- nas bivsi glavni u drzavi, nadimak Bo:a

   Sibica- nekada je pevala da su njene usne cokolada i da hoce da kresne sibicu

   Capo di Tutti Capi- glavni u zemlji stenja i kamenja, inicijali M.Dj.

   Manekenkica- neka meni nepoznata manekenka sa kojom je Capo u vezi

   General- bivsi general Ne…sa Pa…..c
   Generalka- njegova zena

   guzi- nekadasnja najpoznatija l..o devojka, ima dva kucna videa, inicijali S.M.

   Lepuskasta- kraljica nase narodne muzike, ima mnogo LEPO ime, inicijali L.L.

   Ceba ce Pego- onaj sto u snu ljubi medna usta
   Omaleni- i naravno Dz.j
   Slatkica- sestra od glumice koja ima slobodno ime a i “ranila je jednog orla“, inicijali D.M.
   Titan- nas najslavniji udarac loptice
   Bekrija od tri minuta- mladi fudbaler koji je bas kao neki lola, inicijali L.S.
   Prva diva- srpska majka, nacionale C…

  • 22.2
   nemanja says:

   hvala :D

 23. 23
  marija says:

  je l mogu da zamolim nekoga da mi objasni ko je lutrija? pokusavam to nedeljama unazad da shvatim i ne uspevam :(
  hvala unapred :)

  • 23.1
   Anja says:

   @marija,citam ovaj blog od samog pocetka i jasni su mi svi akteri, ali sto ti kazes nikako da skontam ko je Lutrija,rekla bih da je neko sa politicke scene, ali nisam htela da davim ljude ovde(poznavaoce) ko je ko, posto i sama ne volim takva pitanja… Odgovor…a,a,a… ;)

  • 23.2
   Loto says:

   To ti je direktorka drzavne firme Srbije, koja se zove kao njen nadimak na ovom blogu. Ime joj je T….., a prezime kao andjeo

  • 23.3
   bg says:

   @ marija,
   Koliko sam shvatila, na ovom blogu se taj nadimak koristi za dve osobe, jedna je muskog a druga zenskog pola. Lutrija iz ovog bloga je zena.Prica se da je nasem bivsem glavnom Bo.i rodila dete. Samo ukucaj u gugl di……ka na….e lu….e Sr..je. Nadam se da sam bila od pomoci :)

  • 23.4
   Anja says:

   Nasla! Hvala.

 24. 24
  fffffffffff says:

  Njen uspeh u Americi je stvaran isto koliko i onaj verenik. :-D
  Studiram fakultet koji Skamija kao završava i mogu reći da laže. Neće ga ona skoro završiti, zato što mnogo ispita nije položila.
  Da li je išta istina što ona kaže? Ne verujem. Počinjem da sumnjam i da se zove Skamija.

 25. 25
  Ana says:

  Sad mi je bar jasno sto je stariji Tupavko gey, cim ga je Lepava dohvatila he he.,

  • 25.1
   Nelen says:

   ko je stariji tupavko?

  • 25.2
   To nisam ja to je moja Shcauma says:

   Stariji T*pa*ko je pevač narodne muzike, starije generacije peva o crnom vinu i crnim očima i traži da progovori slika, kum sl*v*ja iz M*čaj*vaca inicijali DT.

Dajte svoj komentar