HOLLYWOOD

Ljubav košta: Na svoju ženu troši milion dolara nedeljno!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Japanski horoskop tako kaže: Sa 45 godina ću biti u punom vrhuncu!

Hot news
15.04.2013 | 12:33h

Goca Božinovska progovorila o sukobu sa Vesnom Rivas: Ona je namazana džukela!

goca_vesna

Goca Božinovska otkrila je Zorici Marković da je s Vesnom Rivas bila u sukobu i da su počele da komuniciraju tek na Farmi. Božinovska je rekla da ju je ona svojevremeno izvređala u novinama optuživši je da je ona krivac za njeno izbacivanje iz “Granda”.
Goca: S njom se nikad nisam upoznala, a pljuvala me je po novinama. Pominjala je i Šijana. Pričala je kako su je Brena i Saša obožavali, a da sam ja kriva što su se promenili prema njoj. Čuj, ja kriva što su prestali da je obožavaju. Ma, ona je izgubljeni slučaj, dileja jedna.
Zorica: Vidiš kako je mene izvređala.
Goca: Sedela sam kod kuće, čitala njen intervju i plakala. Deca su mi bila mala, tek sam bila izdala “Okove”. Pričala je da sam ljubomorna na nju. Nemam razloga da budem ljubomorna na bilo koga, a kamoli na debelu plavušu. Ne zna šta da mi zameri, pa priča da kriziram bez alkohola. Ona je džukela namazana. Ovde bih je pljunula. Napolju to ne bih uradila, već bih je tresnula da se ispruži po podu.
Goca je pričala o intervjuu koji je Vesna dala pre više od deset godina. Rivas, kivna zbog izbacivanja iz „Granda“, Božinovsku je nazvala ulizicom Saše Popovića koja ne izlazi iz njegove zadnjice i rekla da, kao i Indira Radić, nema mozga.

Izvor: Kurir

Povezane vesti

3 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  baki says:

  Goca Bozinovska je veliko razocarenje za mene..Tek sam gledajuci Farmu saznao da je teska alkoholicarka,da je bez sminke tako stara I ofucana,a I da se uvlaci u dupe svakome brateeee!! Nekad davno sam je gotivio, sad zaista NE.

 2. 2
  ... says:

  A sto ima ruzan glas, kao iz bureta. Napala onu Sandru sto ne zna da cisti luk i drzi joj predavanja. Sve se plasim da njena deca to rade. Nek gleda svoju decu, bolje joj je a mlade nek ostavi na miru.

 3. 3
  Marina123 says:

  Goca meni super izgleda i bez sminke! A sto se tice Sexy Sandre.. Devojka nema pojma da peva… I misli da ce da zaradi? Sve svetske zene znaju da kuvaju! A stvarno je sramota da ne zna luk da ocisti..

Dajte svoj komentar