HOLLYWOOD

Ljubav košta: Na svoju ženu troši milion dolara nedeljno!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Japanski horoskop tako kaže: Sa 45 godina ću biti u punom vrhuncu!

Hot news
07.03.2013 | 11:00h

Da li biste sada prepoznali Jelenu Žeželj iz “Velikog Brata”?

Jelena Zezelj 1

Čim se pojavila u “Velikom bratu” o Jeleni Žeželj nema ko nije pričao! Ova prsata brineta dopala se mnogima a naročito pripadnicima jačeg pola. Ali koliko je “opasna” pokazala je tek kada je napustila rijaliti. “Procurio” je njen kućni snimak nakon kojeg je postala poznata u celoj Srbiji! Neko vreme je nije bilo nigde, a onda se vratila i to u izdanju koje niko nije očekivao. Već neko vreme ova devojka radi na televiziji kao voditeljka vremenske prognoze, ali uprkos tome u par navrata pokazivala je svoje obline. Međutim najnoviji Jelenin potez pokazuje da je rešila da okrene “drugi list”. Zakopčana do grla ova devojka je gotovo neprepoznatljiva a videćemo da li će se ovog stila i dalje pridržavati. Zaista, kada je čovek pogleda, teško da bi je uporedio sa onom devojkom, u roza izdanju.

Jelena Žeželj

Izvor: Smedia

Povezane vesti

4 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  Dariuspersian says:

  Sve su one odjednom “poslovne zene”preko kreveta koga li foliraju jadna im majka njihova kao ova Jelena prodaju se jeftino malo se napuca i misli to je sva pamet na tudji racun zivit ko parazit a plitka i kod vas u novinama svaka šuša moze imati članak nevrjednuje te prave stvari vec samo da se clanci pisu pa makar i ove nesretnice i VB .

 2. 2
  bibi says:

  darius-lepo receno nemam sta da dodam

 3. 3
  smile says:

  vidjao sam je na sajmovima, lepo izgleda uzivo, nisam u fazonu paljevinac, ali dobra riba, da nije bila na tv-u mogla bi da prodje ;)

Dajte svoj komentar