HOLLYWOOD

Patrik Dempsi: Zavirite u porodični raj najpoznatijeg doktora sa malih ekrana

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Šaban, Bekuta i Haris otkazali turneju: “Melem za dušu” nema sponzore!

Gossip Girl
12.04.2013 | 12:00h

Čije batine najviše bole?

gg20130412
Dragi moji,

sada je i više nego očigledno kakvi su naši VIPovci. Većina njih nije zapravo VIP ni u svom selu, ni u svojoj ulici, pa ni u kući se baš ne ističu, ali veruju iskreno da su zaista bitni širokom auditorijumu. Samo se iskreno nadam da nikad nikom neće služiti kao uzor u ponašanju.

Tako, pre par dana posvađale se loša i gora. Obe ne baš čiste biografije i ne baš mentalno najstabilnije. Manekenka, koju ova druga voli da naziva “debelom konobaricom”, odavno je poznata po svojim kratkim živcima. Ona je zaista radila kao model preko, imala i dobre kampanje u početku, ali kako je poziva bilo sve manje, morala je da obavlja tu i tamo poneke posliće, preko agencije koja je zastupa, a koja je poznata i po tome što voli da veoma udovoljava klijentima, ako me razumete. Pre desetak godina, kada su sve bile u “cvatu mladosti”, Manekenka je došla u sukob sa članicama grupe “manekenkice”, a zbog čega drugog nego zbog muškarca. Naime, ova što bi da se zove kao jedan od najpoznatijih top modela u istoriji, kao i Grlica, bile su užasno ljubomorne na Manekenku, naročito kada je Jare (sadašnji muž svetskog top modela) ostavio Grlicu baš zbog nje. Grlica i Jare su bili u vezi koja je trajala oko godinu dana, ali mu je ona dosadila i “prešaltao” se na Manekenku, sa kojom je potom bio u kratkoj romansi. Kasnije, Manekenka je skinula frajera i ovoj što se ponosi time što je Beograđanka (jer oni koji nisu su “seljačine”, prema njenom shvatanju), iako joj je to jedini “kvalitet”, a pri tom ona za njega ni najmanje nije zaslužna. Još od tada obe imaju “pik” na nju, pa iako je prijateljstvo između Grlice i Beograđanke puklo, ostala je jedna stvar koja ih povezuje – osim zajedničke prošlosti – a to je mržnja prema istoj devojci. Beograđanka je jurila više puta Manekenku po gradu da je bije, ali nikako nije uspela da je stigne, a sada je namerno provocirala, jer zna da je ova potpuno van kontrole. Inače, i Beograđanka je pokušala da rasturi Manekenki jednu vezu, bile su u ljubavnom trouglu neko vreme, ali ih je onda frajer šutnuo obe. Manekenka oduvek ima jednu veliku manu, a to je da ne može da se kontroliše i što se stalno bije – ko god je nervira, posle svađe ona se potuče. Zato, ovde je pokušala da bude ćutljiva u početku, jer zna kakva je kada poludi, a sada smo i mi mogli da vidimo. Iako mnogi podržavaju ovaj njen gest, jer činjenica je da je Beograđanka provocirala i da je jednako zaslužila da leti, svakako smatram da ako ne možeš drugačije da se pokažeš nadmoćnom nad nekim kome je IQ tu negde oko broja cipela, onda imaš ozbiljan problem. Inače, pričaju mnogi da je svojevremeno Manekenka pretukla i jednog bivšeg dečka, kada je saznala da ju je prevario, kao i da je jednom prilikom udarila asistenta na snimanju, te da je zbog toga ostala bez angažmana.
Naravno, prisetićemo se i nekih detalja iz prošlosti Beograđanke. Za početak, ona tako ponosna što nema celulit i što se po ceo dan šeta pokazujući stražnjicu, zapravo je dala brdo novca na tretmane za mršavljenje i protiv celulita, kako bi mogla da uđe u ovaj rijaliti i da se reklamira što bolje. E sad, to što izgleda potrošeno i što ima pljeskavice od grudi – za to već nije imala ni para ni leka. Ako ste pratili ovaj rijaliti, još jednom se potvrdilo ono što sam vam ranije pričala – da je prljava i aljkava, a voli da glumi ribu. Tako, misli da je dovoljno dodati parfema preko smrada, jer što bi se kupala, ili zašto bi čistila za sobom, ma koliko odvratni bili prizori koje ostavi, a za koje ju je i Manekenka prozivala. Inače, razumljivo je što je Beograđanka tako zla i očajna – i ja bih bila da sam jedina od grupe “manekenkica” koja se nije dobro udala i profitirala na jedinom što ume da radi. A nije da nije pokušavala da se unovči – samo ju je njen mozak sprečio da to uradi pametnije. Najpre se godinama vukla sa menadžerom “manekenkica” i zbog toga imala povlašćeno mesto u grupi – ali ju je to sprečilo da nađe neke finansijere sa ozbiljnim kešom. Posle toga, pokušavala je i sa poznatim “režiserom”, zvaćemo ga Nije, koji je svojevremeno uzeo fin keš od naših pevaljkica za spotove koje im je sklepao, ali naravno, nije bio raspoložen da to deli sa onima koje prolaze kroz njegov krevet. Ali još se prepričava kako su jednom šetali po onom gradu Zemlje Stijenja i Kamenja na pjenu od mora, da mu je ona uporno zvocala i da ju je tako namlatio naočigled svih prolaznika, koji nisu ni pokušali da joj pomognu. Posle još nekoliko neuspešnih veza i vezica i pokušaja udavanja, napokon je uspela da navuče jednog da je oženi i to u poodmakloj trudnoći, koju on nije planirao. Ubrzo nakon rođenja ćerke oni su se razveli, a čak i to malo što su bili u braku bio je pravi pakao za oboje – ona se i sa njim ponašala onako kako se ponaša sada u rijalitiju, a on joj je uzvraćao… pa, upravo onako kao Manekenka. Zbog toga što je smatrao da ga je prevarom naterala na brak, te je jedno vreme tvrdio da on nije otac njenog deteta (još uvek nije utvrđeno da li zaista jeste), bivši muž odbio je da joj plaća alimentaciju i zapretio joj je da će loše proći ako ga bude povlačila i prozivala po medijima. Ona je to uradila preko svoje sestrice, koja ga je uredno isprozivala, a njen muž je obećao Beograđanki podršku ukoliko bivši krene na nju. Inače, muž Poslanice još ima dobre veze u podzemlju, pretekle iz perioda kad je najpre radio obezbeđenje bivšoj ženi dok ju je “iznajmljivao” drugima, a onda i njenim “zaposlenima”, kada ih je podvodila, a u jednu od tih što ih je ona nudila klijentima se i zaljubio, pa je kasnije i oženio. Naravno, te iste veze bile su mu potrebne i dok je radio kao obezbeđenje ministru poznatijem po alkoholisanju i mlaćenju novinara nego po bilo čemu što je za svog mandata uradio.

Kad smo kod rijalitija i batina, da se osvrnemo na još jedan takav slučaj. Naime, ovaj nedavno izbačeni, nabeđeni frajer, zvaćemo ga Dabar, dobio je žestoke batine pre par nedelja. Ozbiljno se “puvao” pre ulaska u rijaliti po svom kraju i prozivao dva momka, koji su naizgled sitniji i “slabiji” od njega. Nije želeo da prestane ni nakon što su ga lepo zamolili, već je izazivao, a onda su ga uhvatili i prebili kao vola u kupusu. Inače, Dabar se u ovom rijalitiju tako obrukao – iako je verovao da će biti ogromna zvezda po izlasku iz kuće, shvatio je da je predmet sprdnje, pa sad priča kako je sve to zapravo bila taktika za šou. Hteo je da glumi frajera, koji zavodi sve cice redom, najpre seks sa Tupom, pa muvanje sa “nevinašcetom” Sisajom – koja se ozbiljno primila na njega, a na kraju od tog frajera nema ništa. Možda će mu ovo olakšati da smuva po gradu glupačice koje vole da se prema njima odnosi onako kako je to radio sa Tupom, ali mu nikakav dodatni plus sigurno neće doneti.
A Tupa, sirota, baš je krenulo savatavanje. Ona mora da ispuni kvotu na koju se obavezala – kao što vam je Gossipica već pisala, bar dva puta seks i mnooogo ispadanja grudi, pokazivanja guze i ostalog. A sve smo to već videli… Mada, znajući šta prolazi ovde kod nas, poučeni iskustvom iz prethodnog rijalitija kada je udata majka dvogodišnje devojčice posle samo nekoliko dana uskočila u krevet neiživljenog klinca i – pobedila, ne treba da začudi ako Tupa i ovaj put bude miljenica publike, kao što je bila i u preživljavačkom rijalitiju i ode kući punih džepova.

Učesnik onog drugog rijalitija, “reper” u pokušaju, pokačio se sa nekadašnjim “partnerom”, sinom pokojnog voditelja, jer mu je ukrao pare i to nekoliko hiljada evra koje su zaradili od tezgi. Zbog toga su se njih dvojica žestoko posvađali i prekinuli saradnju i od tada više ni reč nisu progovorili, niti su se videli već godinama. Njih dvojica kriju to, jer je prećutni dogovor da ne iznose prljav veš jedan drugom – a ima mnogo toga što bi se moglo izneti – od načina na koji su zarađivali, belog praha na koji su trošili novac, devojaka koje su plaćali za zabavljanje…

Kažu upućeni da je jedan od Skamijinih “potrošača” iza rešetaka. Ona stalno pozdravlja svog “dečka” preko TVa, a sve vreme je u krevetu sa Manekenčićem. Iako je dobio ozbiljniju kaznu i provešće dosta vremena u zatvoru, Skamija mu je zahvalna jer joj je nekoliko puta “uleteo” sa novcem kada joj je bilo neophodno. Da nije bilo njega, ne bi imala kako ni da ode poslednjih nekoliko puta preko bare. Inače, Skamija ne može bez muškaraca, pa joj je ovo super zabava sa Manekenčićem, a već sam rekla prošle nedelje da je ova zaljubljenost samo taktika za pobedu. Videla ona kako se Glavatoj posrećilo…

Za učesnicu istog rijalitija, onu što je ušla obučena u trenerku, priča se da je naklonjena svom polu i da je u srednjoj školi imala devojku. Potpuno je pukla za njom, a onda joj je porodica napravila haos, pretili su da će je se odreći i izbaciti je na ulicu. Nakon toga, bila je prinuđena da se uda i sada je u tom braku.

Onaj “vidoviti” učesnik takođe je dobio žestoke batine pred ulazak u ovaj rijaliti. Uzeo je ozbiljan novac nekim ljudima, ubeđivao ih da će im pomoći, izlečiti ih i da je zaisita vidovit. Nažalost, oni su mu poverili, platili mu grdne pare, a kada su shvatili da ih je prevario, njihovi “poznanici” su mu vratili “sa kamatom”. Pukli su ga sapunima umotanim u peškir, kako mu ne bi ostajale modrice, a udarali su tako da je krvnički bolelo. Od tada, shvatio je i sam da nije vidovit, tj. da više ne bi smeo to da priča, jer se plaši da će se “tabadžije” vratiti da dovrše posao.

Prošle nedelje bio je polugodišnji pomen ženi koja je, dok je bila živa, bila najveći finansijer i prijatelj mnogih estradnih ličnosti, zvaćemo je Božur. Ono što je najtužnije je činjenica da se ama baš niko sa estrade ni svih onih kojima je davala nije setio – svi su je zaboravili, niko se nije pojavio ni na njenom grobu, niti je pomenuo tog dana. Iako je potrošila milione na estradu i javne ličnosti, nije bilo nikog da joj oda počast, pa čak ni onih koji su se raspitivali o njenom testamentu.

Kao što je već poznato, nakon višegodišnjeg ignorisanja, Lane i Čelična Lejdi obnovili su saradnju. Kako su i jedno i drugo jezivo sujetni, ulogu mirotvorca preuzela je Lanetova aktuelna supruga, operisana od sujete te vrste, ali zavisna od tuđe love. A kako njen dragi već duže vreme nije mogao da ubode odgovarajuće tekstove za nove melodije, Voštana je jednim telefonskim pozivom obnovila provereno dobitnu kombinaciju, pa je nova pesma za rekordno vreme postala regionalni hit. Autorima zadovoljena sujeta, zakazana gomila novih nastupa – nastupi znače i još love i svi srećni i zadovoljni. Povodom toga, oglasio se i bivši muž Čelične Lejdi, čija sujeta je tek probuđena, pa je po novinama pričao da je pesma glupa i bez smisla… Kako sarađuje sa Plavom, pričao joj je kako je bivši njegove bivše skraćen u svakom smislu, na šta se ona zakikotala, odmahnula rukom i namignula uz komentar: “Znam. Smoki!”

I za kraj, da se osvrnemo na još jednu priču otkrivenu u medijima pre nekoliko dana. Još jedan aktuelni ministar, ali ovaj poznatiji po vanbračnoj vezi sa ocvalom pevačicom, nego po svojim dostignućima tokom trajanja prethodnih mandata, razotkriven je u svom delovanju – novac iz budžeta za puteve obećava onima koji daju novac iz svog budžeta za koncerte njegove drage, a uplate ih na račun njegovom pomoćniku, koji ih kao organizuje. Pri tom, ne interesuje ga što je to novac iz budžeta za socijalno ugrožene, njemu je najvažnije da obezbedi svoju ljubavnicu (koju je, setićemo se, najpre iznajmio preko jedne marketinške agencije, ali ne da mu peva – a onda su shvatili da su savršeni partneri u zločinu), a sramote nema, čim je javno šeta, iako je u braku već 40 godina. I tako, moram da se zapitam – ima li bahatost granicu? Možda i ima. Ali to dokle smo mi voljni da trpimo da nas neko tako bezobrazno maže i hrani onim što se ne jede – e to granicu nema. Ili će se jednom možda i to promeniti?! Ne znam. Neka to ostane tema za razmišljanje…

 

Do sledećeg petka,
voli vas vaša
Gossip Girl
XOXO

Tags:
Povezane vesti

146 komentara

Stranica komentara: 1 2 3 4
 1. 51
  elaelena says:

  masala….picopecac ima novog mucenika:-) pa da li je moguce?

 2. 52
  caky says:

  ajde sledeci clanak o grlici i sisaji

 3. 53
  vanjica says:

  Vostana, hahaha., bas joj pogodi nijansu.

 4. 54
  xxx says:

  Grlica je bila trudna i rodila je dete. Toliko je mentalno, vremenski i prostorno daleko od zivota koji je ostavila za sobom, da o njemu zaista ne razmislja. Jedina veza sa zemljom je porodica koja odlazi njoj u posete. Clanci koji se o njoj pisu sa njom nemaju nikakve veze. Rezultat su maste ljudi koji vole da se predstavljaju kao deo njenog kruga, sto realno nisu od kako se udala i potrebe medija za informacijama koje se traze o njoj, a nema ih. Neko je pitao kao nema njenih fotosa u trudnoci. Nema ih ni inace. Razlika izmedju nje i poznatih faca je u tome sto ona nije zabavljac, deo estrade i sou biznisa, vec deo svetske elite. Rus je prestigao Abramovica na listi najbogatijih ljudi na planeti i sada je medju prvih 50. Svetski jet set se ne slika i ne eksponira. Kada ste videli poslednji put fotku Abramoviceve dece ili nekog deteta iz prodice Rotsild? To sto je ona nama poznata i sto se ocekuje da se ponasa i rezonuje kao Modelsica, nema veze sa njenim realnim statusom.

  Modelsicu iz bratovljeve kuce ne treba komentarisati. Sve se zna i sve je jasno. Limitirane je inteligencije i elokvencije, ali ipak dovoljno svesna gde je i zasto je tu da se ne bi blamirala raskalasnim ponasanjem, svlacenjem, fizickim kontaktima, vulgarnostima. Jedina nagazna mina koju nije uspela da izbegne, a koja je vise nego ocigledno postavljena od strane produkcije, je Manekenka. Posto Modelsica nije sporna, ostaje pitanje kako je tako mlada i cedna devojcica uopste dosla u kontakt sa menadzerom/makroom/ex deckom i to u vreme kada je imala svega 15 godina. Takodje ostaje misterija sta nju, osim samopromocije i umivenog imidza, razlikuje od Modelsice koja je, iako sa dvocifrenim IQ-om, uspesno navukla, a pri tome se bave istim poslom i trosili su ih isti tipovi. Momenat sa Jaretom mi nije bio poznat, ali svedoci u prilog licnom utisku da Manekenka ima dobro pakovanje i marketing, ali da se sadrzina ne razlikuje bitno od onoga sto je kod Modelsice ocigledno na pravi pogled. Prica sa Vrbom i Jaretom, odnosno Modelsicinim i Grlicin bivsim tipovima desavala se pre petnaestak godina. Manekenka je tada imala jedva 15. Razlika izmedju njih je izgleda samo u tome sto su je isti tipovi trosili mnogo krace, jer bi im, iako lepa, brzo dosadila. U svadjama se pominje svega mesec dana nekakvog spavanja u apartmanu, a prema prici GG ni sa Jaretom se nije zadrzala duse. U poredjenju sa Modelsicinih 6 godina i Grlicinih godinu dana sa istim tipovima, nije tesko izvuci zakljucak ko ima razloga za zavist i komplekse. Realno, njiedna nema razloga da mnogo zavidi drugoj, osim sto ce Modelsica uvek biti neverovatno sexy, ali nikada nece izgledati kao damica. Manekenka treba da zahvali Modelsici na najboljem PR-u koji ce ikada dobiti, jer je zahvaljujuci njoj od neprimetnog ucesnika postala tema dema. Bar do kraja ove nedelje.

  Nije tacna ni insinuacija u vezi Modelsicinog kratkog braka. Decko je sin bogatog kafedzije iz okoline prestonice. Bila je prica da je sama dizajnirala svoju vencanicu i nije bila u poodmakloj trudnoci, jer se fotosi sa vencanja, a ispred velike crkve u blizini Pravnog, mogu lako izguglati.

  Prva postavka Modelsica najbolje je prosla, osim ove koja je kod brata u kuci, a koja je, iako najpopularnija i najzgodnija, ujedno i najmanje inteligentna medju njima, a i jedina koja je u vreme kada je trebalo da juri sigurnog kandidata za brak, bila u vezi sa pomenutim plavookim menadzerom. Jedina plavusa u grupi, Mi-Mi, takodje se dobro zbrinula sa domacim poslovnim covekom. O njoj se najmanje zna. Za Grlicu i Modelsicinu imenjakinju, gdju Google se zna da su izvukle glavne premije. Nakon odlaska plavuse i Googlice iz grupe, uskocile su kratkokosa cica muske energije, nalik Gace Jones, djaNa i Modelsicina mladja sestra, sadasnja poslanica. Prva je jedina koja se nije udala. Mozda muska energija ima veze sa seksualnim opredeljenjem, mozda ne. Koliko znam, zaposlena je i zivi povuceno. Poslanica je otvorena knjiga.

  Sisaja je takodje transparentna. Cak i kada pokusava da proda neku drugu pricu, na sta ima legitimno pravo. Usla je u igru, taktika se podrazumeva, a njoj cilj nisu pare, vec promocija i podizanje cene. Slicno kao i prvi put, samo sto je tada postojao i faktor izlaska iz anonimnosti. Sto se tice price sa zagrebackim biznismenom, nema je. Neko je vec objasnio. Uvek ce postojati prica o decku, ali ne i jedna, konkretna osoba u toj ulozi. Decko je za profesionalku paravan kao i devojka za geja koji ne zeli da se autuje. Dakle, nema sta da se prica. Ako je i bila sa njim, svakako joj nije bio decko, vec jedan od klijenata. Novac ima zato sto je usla u svet elitne prostitucije, gde se obrce mnogo veci novac, ali se mnogo dobija i kroz putovanja i poklone. Dok je sa klijentom, nema troskove, plus profit. Ona ima fantasticno telo, sto je u poslu kojim se bavi i najvaznije. Vec smo culi tokom prvog gostovanja kod bate da je i veoma vesta u onome cime se bavi.

  • 54.1
   no logo says:

   Jel’ ti ona idol kad je tako vatreno branis? Ona ‘vremenski, prostorno, mentalno daleko od zivota koji je ostavila za sobom’….da, kako da ne… Kazes da su price o njoj u nasim medijima proizvoljne, pa kako ti mozes biti sigurna i tvrditi da je bila trudna i rodila? Znam da NiJE bila trudna , da li nekog deteta ima ne znam, ali vremenom ce se sve saznati. Ne treba se mnogo baviti njenim zivotom, ona to ne zasluzuje.

  • 54.2
   xxx says:

   Kako ti ‘znas’ da NIJE bila trudna, tako ja znam da JESTE. :) Iz onoga sto sam napisala svako ko ima IQ veci od broja cipela moze lako da zakljuci da li mi je idol ili ne. Izraze koje citiras sam upotrebila svesno, jer je ljudima koji nisu imali prilike da zive zivotnim stilom bogatasa njenog kalibra, a pri tome su ogracenih vidika i sputani malogradjanstinom i zaviscu, jednostavno nemoguce objasniti da neko ko ima sve i to punih 8 godina, jednostavno nema isti setting u glavi kao neko kome su mogucnosti limitirane, a zabava se svodi na turske serije i pljuckanje na tabloidnim portalima. Ona ogovara i takmici se, ali sa ljudima iz sopstvenih krugova. Zaista verujes da joj je posle svih ovih godina zanimljivo da neko ko jedva sastavlja kraj sa krajem zna sta ona ima? To ceo svet zna. Neko ko zeli da eksponira bogatstvo ili sebe to radi na drugaciji nacin. Ne preko ‘pouzdanih izvora’ koji imaju smesne informacije i nijednu noviju fotografiju koju bi ponudili medijima. Opusti se i bavi se svojim zivotom. Sta ce se saznati? I kako ce to uticati na tvoj zivot? Da umes da razmisljas, bilo bi ti jasno da sto je slika ruznija po nju, a Rus je i dalje sa njom, to samo govori u prilog emocijama koje prema njoj ima.

 5. 55
  Nevena says:

  JAVI SE CETKO!

 6. 56
  ... says:

  Mene samo zanima, zasto je rus ozenio prostitutku? Nisam zavidna, majke mi, svaka joj cast sto je uspela, samo ne razumem, zasto bas nju? Nije cak ni lepa. Sta se to desi u glavi muskarca, da zaboravi tolike muskarce, koji su joj placali za seks?

  • 56.1
   To nisam ja to je moja Schauma says:

   To je urbana  legenda. Ona je posle večeri provede sa njim našla na stolu ostvaljenih 30.000$. Pozvala je Big Mamu koja joj je dala savet da za sve pare kupi poklon i tako mu za sledeći susret za sve pare kupila sat pa se on uverio da se ne radi o prostituki već ozbiljnoj devojci koja sama može da priušti da drugima kupuje skupe poklone.

  • 56.2
   Sale says:

   Zapravo bila bi iznenadjena koliko ostvarenim i uspesnim muskarcima proslost zene nije bitna. Samo im je vazno da se osecaju dobro sa tom zenom, da im prija u svakom smislu. Samo nasi neostvareni seljoberi zele da ozene zenu koja je imala sto manje partnera jer su nesigurni u sebe same. 

  • 56.3
   nunu says:

   Zar takvi postoje……mozda u nekim ozbiljnijim godinama, eventualno drugi brak…sretala sam se samo sa kompleksasima po tom pitanju, na zalost….

  • 56.4
   @Shauma says:

   Pa ne mislis valjda da je takva ajkula kao sto je Ruja naivan i glup pa ga je ona tim gestom ubedila da nije profi. Pa zna on dobro preko koje preporuke je dosao do nje, ne upoznaju se takvi muskarci na ulici, to je potpuno zatvoren krug ljudi. I sta kupila mu je sat za njegove pare i ubedila ga da ima para? A dalje nije primetio da nema vise tih njenih para. Pa to je opasan covek a ne veverica… Muskarci koji imaju para smatraju da mogu kupiti svaku zenu i da bi se vaka prodala neka za manje neka za vise. Zato im je bitno da mu je lepo, da ga ne smara, da ga slusa, da se sklope neke organsko hemijske kockice, prosto prija ti neko ili ne. 
   Meni ona nije ruzna, lepa je, specificna, ima mistike u pogledu, ume da izgleda prefinjeno za razliku od Sindi, deluje cutljivo, smireno.
   @Sale Mnogim uspesnim muskarcima proslost zene nije bitna u smislu da joj broje partnere da li je imala 5, 10, 15 ali im uglavnom nije bas sve jedno ako je radila kao eskort. To je druga prica. Skoro svakom je to bitno a sta mi znamo kakvi su njihovi privatni odnosi na kraju krajeva. Jedno je sigurno takvu zenu drzis u saci i odnosi nisu bas ravnoprvni. Ne pricam ovo napamet nego znam licno ljude koji su takve ozenili. Ona ne sme da ga pita gde je bio niti sa kim ni sto ga nema, ni sa kim je na putu jer joj on odmah surovo spusti.

 7. 57
  Goci says:

  Ha ha, kako Grlicine drugarice rade svoj posao, prije nego što se Grlica udala jedan menadžer je u emisiji prostitucija i estrada jasno rekao da se sve modelsice bave prostitucijom, i to kada je Grlica bila  u grupi, i to je rekao tako otvoreno da sam se zaprepastila, odmah sam se pitala da li bi mu bilo neprijatno da ih sutra sretne, i to je rekao kada PONAVLJAM Grlica nije bila u šemi sa Rujom da ne bude da sam nešto ljubomorna, a ako se dotična druži sa Big mamom jasno mi je o kakvoj se feli radi, dno dna, zamisli da ti je takva osoba drugarica, užas, a što se tiče njene udaje za Ruju malo pozitivnih misli, vjere u sebe i eto ti bogataša-zbogom sirotinjo

  • 57.1
   xxx says:

   @Sale je objasnio.
   Nema drugog razloga zasto bi se neko ko moze da bira ozenio porstitutkom, osim ukoliko je ne voli. Pa i tada su moguce razne kombinacije umesto braka. Samo neko kome je mnogo stalo do zene odlucuje se na taj korak. Prosta logika i jedina moguca iz mog ugla. Ima mnogo nespojivih kombinacija i u svetu obicnih ljudi, kojima se mnogi cude, a one opstaju. Ko je do danas uspeo da objasni ljubav i nacin na koji funkconise privlacnost izmedju dve osobe?

   @Schauma, ne postoji prostitutka koja kosta 30,000$. Verzija koju sam ja cula je da bilo u pitanju 2000.

   @Goci, sta to rade Grlicine drugarice? :) Neko je nesto afirmativno napisao o njoj ovde? Tvrdio da nije bila ono sto se spekulise da jeste? Tvoj je problem sto ti zavist toliko magli vidike da nisi u stanju da razmisljas logicki. I ne samo tvoj. ;)

 8. 58
  tewr says:

  ko je novi dečko picopevca?

 9. 59
  Prodajem zjale says:

  Ne bih da namecem neke teme koje se ne doticu gornjeg teksta, ali moram pitati kakav je npr. Cetkov stav u vezi aktuelne price o porno popu?

 10. 60
  ... says:

  Sale, razumem ja sta ti pricas i u pravu si, ali bas prostitutka ? Ne iskusna zena, koja je imala vise partnera, vec prostitutka bre, razumes? Da li bi je ti ozenio? Ali ono, iskreno razmisli, pa nam kazi. Inace, u pravu si sto kazes; samo seljoberi razmisljaju koliko ih je imala pre njega, jer su nesigurni.

 11. 61
  citadela says:

  Jel se seca neko perioda, kada je Modelsica bila sa onim fudbalerom na korak od braka, vidim to niko ne pominkje, a jasno se secam da je zivela sa njim u inostranstvu…ako su se i bavile prostitucijom,, cim se vucaraju po TV, male su pare zaradile…..Modelsica je izjavljivala po novinama da joj ex ne placa alimentaciju, a ovamo Manekenki rece da ima kucnu pomocnicu…..hmmmm

 12. 62
  ONLY says:

  A sta fali Big mami??? Sve ih je udomila… I sama se na kraju udala za lepog mladog i bogatog… A materijalno stanje se kod svih moze promeniti preko noci! A ona je ipak ostala sa njim! Ja mislim da njoj bas nista ne fali

  • 62.1
   nn says:

   Fali joj ono sto mnogima u ovoj zemlji fali – cast i dostojanstvo. Verovatno fale i tebi cim doticnu podrzavas. Ali ako to moze da fali ljudima koji vode ovu zemlju ne vidim razlog da se ocekuje da ih jedna obicna k**** kao sto je ona ima.

 13. 63
  Nancy says:

  Grlica je jos uspjesnija ako je bila to sto jeste. Njen uspjeh je onda pravi kad je cak i pored toga sto je radila uspjela da se uda za jednog od najbogatijih ljudi na svijetu. Citala sam jedan njen intervju iz vremena kada je bila u grupi. Rekla je da joj je najveca zelja da sa 25 bude prebogata i obezbjedi cijelu porodicu, ali je tad rekla posto sada imam 25 to cu malo pomjeriti. Dakle bila je sigurna da ce jednog dana biti prebogata. Kako to komentarisete? Znaci samo pozitivno razmisljajte!!! Inace meni je ona prelijepa,ima damsku ljepotu. XOXO

  • 63.1
   nn says:

   Nije tebi lako…

  • 63.2
   Hurem says:

   Sani je stvarno prelepa, devedesetih smo kao devojcice radile neke revije zajedno, bila je prezgodna, i telo i lice, bez mane stvarno, uvek je bila fina, smirena, imala je neko posebno drzanje, otmenost, stvarno imam lepa secanja na nju iz tog perioda.

 14. 64
  Mystique says:

  Mislim da je smesno da obicni ljudi uopste pokusaju da shvate nacin razmisljanja jednog milijardera ili cak obicnog milionera i da koriste svoju logiku da to objasne. Ti ljudi zive na drugoj planeti, ego im je gigantski a svi drugi su im srazmerno mali sem ravnopravnih prijatelja njihovog ranga.

  • 64.1
   Olja says:

   Oni NE razmišljaju, oni su samo figure koje pomeraju neki mnogo krupniji igrači…

 15. 65
  arh says:

  Moze li samo malo blize objasnjenje za Big mamu?Ostalo je jasno…poz

 16. 66
  aca says:

  Ja isto iz bloga u blog molim da mi neko objasni ko je Big mama?

 17. 67
  ... says:

  Ja licno mislim da njemu ipak nesto hvali u glavi, ali mozda ste i u pravu. Uglavnom, ona je super prosla, boli je uvo. Svaka joj cast.

 18. 68
  Goci says:

  Ova budala što me proziva mora da zna nekoliko stvari: 
  Prvo-Grlica je sama pričala da joj je ovaj njen posle prospavane noći ostavio pare za koje mu je ona kupila sat ( inače po savjetu poznate Big mame ), a za koju se zna ko je i šta je. Da je meni neko ostavio pare posle besane noći zapamtio bi me za cijeli život obzirom da je navedeni gest veoma uvredljiv. Drugo-to što je Grlica bogato udata ne znači da je uspješna. Ona nije uspjela nigdje osim na bračnom polju, nije bila nikakva manekenka jer od toga nije ni mogla da živi dobro, a prave manekenke jako dobro žive od svog posla, bogatstvo i uspjeh nisu isto, takvih kao što je ona ima i biće obzirom da ona spada u onaj tip cure koja sve u životu dobije tako što raširi noge, da je sama zaradila te pare ja bi joj prva kapu skinula bez obzira na sve, ali na žalost nije, dalje, zašto dotična iznajmljuje restorane po rodnom gradu kako bi popričala sa drugaricama , a ne šeta po Beogradu kao sav normalan svijet-pa zato što ne smije od muža i to svi živi znaju, dalje-znam neke manekenkice koje su navodno dobro udate -sve su na isti kalup, kad momak prođe prokomentarišu ga u fazonu  OVAJ TI MOŽDA IMA MILION-kao i Grlica, a ona to radi znam iz pouzdanih izvora, dalje-ona je u životu kao eskort dama prošla mnogo  neprijatnih situacija zbog besparice, i na kraju je došla na ideju da kroz  ozitivne misli privuče toliko bogatog tranzicionog skorojevića da nikada više u životu ne pati zbog besparice, i da joj ne zadižu majcu zbog 10 eura, i na kraju da mi muž obožava balet zapitala bi se lel peder

  • 68.1
   @Goci says:

   Ona jeste uspela. Njen cilj je bio da se bogato uda i ona je to ostvarila, verovatno bolje nego sto se nadala. Ne juri Higsov bozon u Cernu, ali to joj nije ni bio cilj. Kao profi je sigurno prosla teske stvari (ne znam zasto je nekome misterija da li je radila kao profi, pa naravno da jeste cela ta grupa je to radila, tako mlade lepe cure navodno “manekenke” i upoznaju trule bogatase sta mislis gde ih upoznaju i ona i ona druga koleginica) jer to je deo posla i na kraju je ostvarila san svake takve da je prebogati klijent ozeni. To se ne desava bas cesto i ne moze to svaka, to je uspeh. A da li joj je muz bisex, hej pa koga briga, mozda i jeste. Zive takvi svuda oko nas. To sto ona nije uspesna po tvojim merilima je sasvim OK ali to je druga stvar. 

 19. 69
  ... says:

  E jebi ga, i ti ga sad malo pretera. Ko je nama kriv sto nismo kulturni pa ne gledamo balet, vec pevaljke? Pre ce biti da mi nemamo ukus za normalnu umetnost, nego da je on peder. Zivotarimo, radimo za sicu i ne krecemo se u pravom drustvu, vec u drustvu prosecnih ljudi. I sami smo prosecan svet, zar ne?
  Tacno je sto kazes da su sve one verovatno prosle mnogo toga odvratnog, prodajuci se za pare. Ali, treba imati zeludac za te stvari. Kako god bilo, ona se dobro uvalila. Imala je srece.

 20. 70
  Goci says:

  Srce moje vrlo sam realna i nimalo sujetna i zlobna, ali moraš da znaš da su se tu našle dvije tranzicione protuve, ona koja voli Renoara i on koji voli balet, haha, oću da ti kažem to da sam ja porasla u porodici u kojoj sam mnogo toga mogla da čujem i o književnosti i o umjetnosti, to što oni rade je stvar pomodarstva a ne uživanja u nečemu, Grlica sigurno nije apsolvirala umjestnost u Busu, Zvijezdi i ostalim Beogradskim kafanama uz onu glupaču iz trenutno aktuelnog rialitija, kada gledaš sliku jednog tako poznatog i važnog umjetnika moraš da budeš u društvu nekoga ko se razunije u  umjetnost da bi shvatio-la zašto ja to kažem, tu su kontasti, poznavanje stilova kojih ima jako puno, vrhunsko poznavanje istorije umjetnosti, itd. Teško da jedna osoba poput Grlice sa svojim trt fakultetom i naprasno zarađenom titulom može da razumije takvu jednu dragocjenost, a i onaj njen je pravi pokondireni tranzicioni mafijaš koji se užasno dosađuje dok gleda taj isti balet glumeći fascinaciju istim, i kod nas, i u Rusiji je bila tranzicija, a posle poplave na površinu isplivaju samo gov.a, tako da ovdje možemo da zaključimo samo da su se dva tranziciona govne.a našla, ništa posebno vjeruj mi, i još nešto, najskuplje umjetničke slike, dragocjena penkala koja su ostala od ruskih careva su završila u ruke ruskih tranzicionih mafijaša, tako da ni ovo što sad vidimo nije ništa novo, ne ljutite se na mene samo sam realna, barem kažem uvijek istinu, a eto i malo da pohvalim Grlicu pa da kažem da ista, barem što se oblačenja tiče nema konkurenciju, što jeste jeste

 21. 71
  Natasha says:

  @Goci Ja se apsolutno slazem sa tobom. Ne znam zasto se ljudi cude kako je nju mogao da ozeni. Pa on je samo takvu i mogao da ozeni. Ipak je on samo jedan obican ruski kriminalac koji je imao srece i pameti da se na brzinu obogati. Doduse malo je obrazovaniji od vecine takvih. Neko ga stavi u isti kos sa Rotsildom i rece da je Rus jet set? Daleko je on od toga. Rotsild i njemu slicni za koje moze da se kaze da su jet set imaju “legalno” steceno bogatstvo i pare koje su davno oprane, verovato su njihovi dedovi i pradedovi sticali te pare kriminalnim delatnostima. Oni se mozda i mesaju sa Rusom i njemu slicnima, ali samo kad moraju i naravno zbog para.
  Ne zivim u Srbiji vec godinama, imam fakultetsku diplomu iz Srbije, a uskoro cu da diplomiram i na jednom ovdasnjm fakultetu. Radim OK posao, novca imam dovoljno, ne previse, ali sve sto sam stvorila i zaradila, zaradila sam i stvorila sama, i ja sebe smatram uspesnom osobom. Zivot kakav Grlica zivi ne bi ni u ludilu mogla da zivim, a verujem da se i vecina normalnih zena slaze sa ovim. Rus je nju bukvalno kupio i ona ce da bude tu dok njemu odgovara i dok bude igrala kako on svira. Zar bi on mogao da ozeni neku doktorku, knjizevnicu, naucnicu koja je ne daj Boze pametnija i obrazovanija od njega, koja nece da zivi na jahti pola godine, koja hoce da ima svoj posao, koja hoce da zaradjuje sama, da se obrazuje i usavrsava. Takva nikad ne bi pristala na njegove uslove. Koliko god da to cudno zvuci, Rus i nije imao veliki izbor, pa je zato spao na jednu takvu kakva je Grlica.

  • 71.1
   @Natasha says:

   A  mislis da ne bi mogao da ozeni doktorku, knjizevnicu, naucnicu… Zene su slabe na novac i status a mnoge teoretski filozofiraju da ne bi na to pale a da nisu bile ni blizu da to probaju. Njemu treba reprezentativna zena manekenski tip, elegantna, koja zna da se ponasa, koja mu prija i koja ce da ga prati i pravi mu drustvo a ne da zuri na posao svaki dan gde ce da pregleda bolesnu decu. Nije to sporno samo ne znam cemu takvi komentari ne bi normalna zena….. Pa ne bi ni on normalnu zenu, sta ce mu. Nasli su se.
   Grlici je dobro i dobro je prosla. Prosto njoj kakva je dobro je i verovatno je srecna. Nije im lose, sta im fali, uzivaju. A normalne zene nek ganjaju karijeru. Izgleda mi da ipak tu ima kod ljudi neka doza zavisti pa se ubedjuju kako nije to ipak nista na cemu treba da joj zavide, pa im je lakse.

 22. 72
  Nancy says:

  Lupi i ostade ziva. Mogao je ozeniti i Adrianu Limu da je htio:)

 23. 73
  loveismoment says:

  GG, volela bih kada bi napisala nesto o fudblskom asu i fudbaler koji je ucestvovao u onoj pobednickoj ekipi cini mi se 1991, D…… B….. Veoma bi mi znacilo. Mislim da bi imalo dosta toga zanimljivog da se kaze, na nacin na koji samo ti umes. Unapred zahvalna … do petka <3

  • 73.1
   Lovely says:

   A zasto bi ti to znacilo?Osim ako nemas oko 50-ak godina pa te covek emotivno interesuje?U tom slucaju nemas sanse jer on voli “malo” mladje. :D

  • 73.2
   loveismoment says:

   @lovely Zanima me, jer sam dosla u kontaktu sa doticnim, pa cisto da proverim. Verujem gg tako da mislim da me nece izneveriti i ovog puta. I ne, nemam 50 godina :D I znam da iskljucivo voli mladje tipa godiste njegovog sina.(ako ima nesto i za njega nije na odmet znati :) ) ) Ako i ti znas neku informaciju, budi slobodna da napises :) )

 24. 74
  Ivana says:

  Ma ja ipak mislim da Grlicu i Ruju spaja neki zajednicki biznis tj. neki kriminal. Ima sigurno ljubavi medju njima ali ima tu i jos nesto sto mi mozda nikada necemo saznati.

  • 74.1
   Olja says:

   On je član nekog kulta, a ona, kao “grešnica” je savršena za njega. I Bakarni mi miriše na nekog takvog, s obzirom da je za majku svog deteta odabrao(ili mu je možda odabrana) Georgina,a dobro znamo ko je i šta je… Neka budu srećni i neka žive svoj život iz bajke, samo dalje od nas, pu, pu…

 25. 75
  jelena says:

  Grlica je najveci Srpski mit postala,ubedljivo!.Da vam pojasnim neko ko je milijarder zna da ce ga svaka zena gledati prvenstveno zbog novca sve i da izgleda kao Brad Pitt.Sandra je imala takav postupak koji je oznacavao u datom momentu da ona izgleda kao retko zensko  koje bi izmedju tih 10 000 ,20 000 sad vec 30 000 koji se pominju po ovoj legendi pre odabrala njegovu nakolnost.Koliko cesto neka zena pogotovo u Rusiji gde je drustvo i mentalitet slican nasem(odnos musko-zensko) kupi milijarderu  sat za sve pare kojima ju je platio.Takvi ljudi sve mogu da kupe na tacnii ali ona je u celoj prici ispala dzek,neko ko bi mogao da ga prati ili ko zeli da se trudi…Ako je istina sve to…On i dan danas moze da ima najbolje top modele i da to iskesira i one najpoznatije imaju cenu samo skuplju mnogo nego ove nase domace.Grlica kad ga je upoznala znala je tecno da prica ruski i to je verovatno imalo neki faktor. A i zena je uvek znala da se obuce i ponasa da postoje mnogo lepse i zgodnije od nje al zena ima harizmu.Uvek se secam koliko se C…. trudila dok bila u grupi da bude u centru paznje a koliko mi je Grlica koja je izgledala najmirnije i najobucenije uvek privlacila paznju a najmanje se trudila da se nasilno nametne,jednostavno cura ima to prirodno.

Dajte svoj komentar