HOLLYWOOD

Ljubav košta: Na svoju ženu troši milion dolara nedeljno!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Život bez nje nema smisla: Zaključao je u stan dok se nisu pomirili!

Hot news
05.03.2012 | 22:45h

Bolest je ružna prošlost: Nigoru operacijom u Istanbulu uklonjen tumor!


Crnogorski reper Nigor Lazić uspešno je operisan u Turskoj, gde mu je uklonjen tumor hipofize, saznaje Telegraf.rs. Bivši učesnik “Farme” se pre nekoliko dana vratio u Beograd, gde je u društvu prijatelja proslavio “novi život”.
- Nigoru je u jednoj renomiranoj bolnici u Istanbulu uspešno odstranjen tumor hipofize, laserskim putem, gama zracima, čime se rešio zdravstvenih problema, koje ima već nekoliko godina i koji su ga mučili i tokom boravka na ‘Farmi’, gde je redovno morao da prima iscrpljujuće koktele injekcija. Nigor se oseća dobro, a prema prognozama lekara, bolest je za njega sada samo ružna prošlost – zaključuje naš sagovornik, blizak Nigorovoj porodici.
Uz Nigora su u Turskoj bili njegova devojka, članovi porodice, kao i najbolji prijatelj Vlado Georgiev, koji mu je pravio društvo i pružao podršku u teškim trenucima.
- Barba je non-stop bio uz Nigora, prekraćivao mu je sate do operacije, a i kasnije dok se oporavljao u bolnici. Njih dvojica su se naposletku zajedno i vratili avionom iz Turske – otkriva izvor.
Inače, mediji su ovih dana javili da je Vlado Georgiev u Istanbulu izgubio mobilni telefon, ali niko nije znao prave razloge njegovog boravka u Turskoj.
Pre neko veče poznati reper je srećan epilog proslavio u jednom restoranu, gde su mu društvo pravili najbliži prijatelji, između ostalog i Tijana Dapčević sa suprugom Milanom. A kako se Nigor trenutno oseća može se zaključiti i na osnovu fotografije snimljene tom prilikom, a koju objavljujemo uz ovaj tekst… Njena autorka Tijana Dapčević okačila ju je na svom Fejsbuk profilu, a osmeh na Nigorovom licu i sifon u rukama dovoljno govore.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Fejsbuk

Povezane vesti

2 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  Iva says:

  Pa i u Bogradu se operisu tumori na mozgu (tumor hipofize je samo jedan od mogucih tumora u mozgu) i imamo odlicne neurohirurge za to.
  Ja sam operisana od astocitoma u mozgu gradusa 2 uspesno, u Beogradu naravno.
  Ne razumem te Vip licnosti ponekad, koje vise veruju tudjim lekarima i njihovoj kompetentnosti nego nasima…

  • 1.1
   Stefan says:

   Pun je taj para pa moze da se razbacuje s njima dok obican narod kad oboli od neke teske bolesti mora da razmislja da li ce uopste moci cak i u svojoj drzavi da se operise. Uopste me njegova bolest nije dirnula,pa tog ni najteza i najsmrtonosnija bolest nece ubiti. Takva gospoda zive sto godina nisu oni mi obicni smrtnici.

Dajte svoj komentar