HOLLYWOOD

Ljubav košta: Na svoju ženu troši milion dolara nedeljno!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Život bez nje nema smisla: Zaključao je u stan dok se nisu pomirili!

Hot news
16.05.2012 | 21:20h

Bebi Dol “pod gasom” napala novinara i prosipala alkohol po sebi!


Vesna Vukelić Vendi pokušaće da se oproba kao ugostiteljka! Rešila je da više ne peva po tuđim kafanama, već da peva u svojoj! Kao što smo juče pisali, otvorila je kafanu “Tores” u Beogradu. Došla joj je gomila sveta, što poznatog, što nepoznatog. Kasnije su svi bili veseli i veseliji. A neki i pod mnoooogo jakim gasom!
Paparaco Kurira prišao je Bebi Dol da zabeleži i njen dolazak, ali ona je, na zaprepašćenje svih gostiju kafane, počela da histeriše i vrišti na njega! Rukama je sakrivala lice i savijala glavu do poda kako je ne bi uslikao. Potom mu je prišla i počela da ga gura rukama.
“Alo, nemoj, bre, da me slikaš! Oladi od mene!”, vrištala je.
Bahata Bebi oterala je grupu momaka iz separea kako bi ona mogla da se baškari sa svojim prijateljima. U jednom momentu bila je toliko “pod gasom” da je počela da proliva alkohol po sebi i drugima. Na glavi je imala naočare za sunce iako je bilo dva sata iza ponoći.

izvor: Kurir

Povezane vesti

7 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  Danijela says:

  Boze dragi, citam tako po neki clanak ovde i onde… i sve me nesto tuga hvata kad pomislim na iskrivljenost predstave o samom sebi. Budes tako neko i nesto nekad u zivotu, a onda ne shvatajuci da si postao niko i nista i dalje si u tripu da si neko i nesto… Greota Beby Doll, kako je ona nekad daaaavno bila slatka, inventivna, totalno drugacija i neobicna, a sada ide kod Vendi u kafanu, pojavljuje se u svakoj nebuloznoj emisiji u koju je pozovu kako bi popunili broj gostiju. A u isti kos moze da upadne i onaj greoti Milic Vukasinovic :( a ima ih jos…

 2. 2
  Anna says:

  Bebi Dol Srpska Ejmi Vajnhaus

 3. 3
  Ada says:

  Žalim je!Sada jedino izlazi u novinama i na tv-u zbog skandala i bizarnih izjava.Njena se karijera raspala.A nekada je bila i dobra pjevačica. :P

 4. 4
  kristina says:

  Pa što je ne uslika taj paparaco ako je to istina što divanite.

 5. 5
  lora says:

  Žao mi je.Bebi,ali ti si očito već odavno sazrela za psihijatrijske ustanove.Idi sa estrade i ne truj narod već spasi ono što se spasit da.Ono malo pameti spasi,ako je već imaš.

 6. 6
  jelajelena says:

  Sve je to tako Danao moja, samo je najgore što svi mi dočekamo te grane, pa onda po nama pluju neke druge generacije. Najbolje bi bilo a… ostario si,.. marš u mišiju rupu i čekaj tamo da umreš…ali ne misle svi tako. Pametna je Bebi ali ne shvata da je njeno vreme prošlo..živor je to, okrutan..kad bi svi mogli da ostanemo mladi ali dok lupiš dlanom o dlan mladost prodje…neveruješ mi… uverićeš se ali se seti ovih reči ..ljubi te i svako dobro

 7. 7
  Ognjen Tutic says:

  Sve se to zove umetnicka sloboda. Sasvim mi je jasno zasto neki to nemogu da shavte jer Srbija ili kako ju je Radoje Domanovic u svojoj satiri nazvao Stradija je vec dugo gluva i slepa za one koji su drugaciji i koji imaju nesto vise od obicnog stradijanca :D Bebi i Vesna su primer neceg drugacijeg sto neki mogu a neki nazlost nikad nece shvatiti…Dakle nije problem u Bebi ili Vesni vec u onima koji ne razumeju da je neko drugaciji !

Dajte svoj komentar