HOLLYWOOD

Patrik Dempsi: Zavirite u porodični raj najpoznatijeg doktora sa malih ekrana

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Šaban, Bekuta i Haris otkazali turneju: “Melem za dušu” nema sponzore!

Hot news
09.07.2012 | 21:20h

Ana Aleksander: Dovodim Holivud u Srbiju!


Glumica Ana Aleksander osvojila je svet slobodnim scenama seksa u seriji “Chemistry” i ulogom Srpkinje u sitkomu “The exes”, a sada planira da preseli Holivud u Srbiju! Atraktivna glumica, koja je zbog karijere promenila prezime Stojanović u Aleksander, u intervjuu za Press iz Los Anđelesa poručuje da će sa američkim filmadžijama brojne serije i filmove snimati u domovini!
- U Americi uvek traže mesta na kojima mogu da urade kvalitetan film za manje para. Zbog toga sam nedavno posetila Srbiju da vidim kako se to radi tamo i prijatno sam iznenađena. Znala sam koliko su naši ljudi talentovani, ali nisam bila sigurna koliko posle rata imaju tehničkih mogućnosti za rad. A oni imaju baš sve! Želim da donesem posao u svoju zemlju, koja je i dalje u finansijskim problemima.
O kakvim poslovima je reč?
- Imam nekoliko projekata koje planiram da radim sa američkim producentima i, ako sve bude OK, iz Amerike ću najpre dovesti jednu seriju u Srbiju. Već sam razgovarala sa finansijerima. Najdraži projekat mi je serija koju bih radila po knjizi “Gorila” Dušana Savkovića, imam i jedan projekat u kome se pojavljujem kao koscenarista, kao i jedan kaubojski film! Kažu da je Deliblatska peščara idealna za snimanje tog filma o ‘lošim devojkama’, u kome bih i glumila.
Da li to znači da će u tim projektima biti angažovane i holivudske zvezde?
- Ako želiš da napraviš nešto što će se gledati širom sveta, onda moraš da imaš holivudske zvezde. Amerikanci hvale talenat srpskih glumaca, ali oni žele internacionalne zvezde. Volela bih da u nekom od mojih filmova glumi Džordž Kluni, jer je svojevremeno snimio film o ratu u eks-Ju, a nije znao ništa o tome. Pošto je i veoma politički aktivan, volela bih da vidi obe strane istine. Na spisku poželjnih glumaca su i Džulijen Mur, Meril Strip i Robert Dauni Džunior, mada je njega teško angažovati jer je baš zauzet.
Sa kim si se susrela tokom boravka u Srbiji?
- Sa porodicom Bajić. Mi smo porodični prijatelji, ali smo se posle rata razdvojili. Nedavno smo dogovorili susret i razgovarali o raznim projektima. Planirali su da glumim i u njihovoj seriji “Ravna gora”, ali videćemo koliko je to izvodljivo zbog mojih obaveza u Americi. Ako sve bude OK, to će biti moja prva uloga u Srbiji posle 21 godine! Planiram da moj partner u Srbiji za sve projekte koje sam pomenula bude “Kontrast studio” porodice Bajić.
Kako sada gledaš na početak karijere sa Radošem Bajićem u filmu „Sekula se opet ženi”?
- Čak se i ne sećam tih početaka, bila sam mnogo mlada, mislim da sam imala 14 godina. U to vreme nisam razmišljala o karijeri, uloga u tom filmu bila mi je kao igra. Tek kasnije, kad mi je tetka Seka Sablić predložila da upišem akademiju, odlučila sam da gluma bude moj poziv.
I dalje se priča o tvojim scenama seksa u seriji „Chemistry”. Kaješ li se zbog te uloge?
- Ne razmišljam više o toj ulozi! Postoje uloge koje nikad više ne bih igrala, a izazov je oprobati se u nečem novom. Radujem se ulogama u dva američka filma, a jedan od njih je horor koji nikad nisam radila. Sad mi najvažnije da radim projekte u Srbiji i da se oprobam kao producent.

Izvor: Press

Povezane vesti

Dajte svoj komentar